joi, 21 septembrie 2023
Informația fără granițe


Româncă din Germania acuzată că a înșelat un conațional cu aproape 16.000 de euro în complicitate cu soțul ei

Scris de: Mircea Iordache , înv Articole corelate Din diaspora Știri - marți, 22 martie 2022 Etichete: , , , ,

Halil A., un bărbat de naționalitate germană, în vârstă de 34 de ani, a fost condamnat luni, 21 martie, de Tribunalul din Koln, la o pedeapsă cu închisoarea de 23 de luni. Acesta este acuzat că a înșelat un român în vârstă de 21 de ani în complicitate cu soția sa, la acea vreme, o femeie de naționalitate română, Aneta C., care practica prostituția.

„Am crezut că o ajuta la bucătărie”, a fost scuza lui Halil despre tânărul care a întreținut raporturi intime cu soția inculpatului nici mai mult, nici mai puțin de 11 ori, relatează publicația germană Nachrichten. În schimb, acesta i-a plătit Anetei în total 15.880 de euro. Cum au reușit cei doi escroci, între timp divorțați, această performanță?

Românca s-a prefăcut că este disperată în fața clientului ei nu mai puțin de 18 ori. Ea inventa diverse motive pentru a-i cere bani acestuia. Ba avea nevoie de bani pentru operația la ochi a fiului ei bolnav, apoi pentru o călătorie cu trenul și, în cele din urmă, pentru probleme cu poliția. Aneta avea nevoie în mod constant de fonduri suplimentare.

- Continuarea după publicitate -

În fața instanței, cei doi inculpaţi au refuzat să dezvăluie sursa sumelor mari de bani încasate, dar plățile erau efectuate prin intermediul contului bancar al fostului soț.

Instanța l-a ascultat pe acesta atunci când a depus mărturie: „Mereu trecea un român pe la noi și ea (Aneta – n.r.) primea banii”.

Halil, care avea deja cazier, a fost acuzat în plus de 18 escrocherii cu telefoane mobile. El a făcut un profit de 4.955 de euro prin vânzarea pe Facebook a unor dispozitive care nu existau.

Pedeapsa pentru Halil a fost stabilită la un an și unsprezece luni de închisoare, cu posibilitatea de eliberare condiționată după un an și jumătate.

- Continuarea după publicitate -