fbpx
vineri, 7 octombrie 2022
Informația fără granițe


O româncă din Italia își caută cu disperare fiul dispărut în Germania: „Vreau doar să știu dacă ești bine”

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Știri - joi, 22 aprilie 2021 Etichete: , , , , , ,

Un tânăr de origine română, în vârstă de 22 de ani, este dat dispărut după ce din noiembrie 2020 mama lui nu mai are nicio veste de la el. Serghei Andrei Cozmici locuia la Torino și a decis să se mute în Germania , dar din toamna anului trecut nu se mai știe nimic de el.

Andrei locuia cu mama la Torino din anul 2002. A absolvit școala de bucătari și, în 2019, a decis să plece la Dresda, în Germania, unde a găsit un loc de muncă. Cu mama vorbea des la telefon și își trimiteau zilnic mesaje: „Nimic nu mi-a dat de bănuit că ar avea vreo problemă, era liniștit și chiar căzusem de acord că se va întoarce în Italia în viitorul apropiat”, ne-a spus Natașa, mama tânărului român. Din data de 17 noiembrie 2020, băiatul însă a dispărut brusc, telefonul celular este închis și nu a mai apărut online pe rețelele de socializare.

„Nu știu ce s-a întâmplat cu el, nu am nici cea mai vagă idee, poate vrea să stea singur o perioadă, fără să știe de nimeni și nimic, poate a plecat în altă parte, dar aș avea nevoie să știu că este bine, sănătos, nu-mi trebuie mai mult!”, ne-a mărturisit îngrijorată mama băiatului care a făcut o plângere la carabinieri cu privire la dispariția fiului său.

Persoanele care au informații despre Andrei, care l-au văzut în ultimele șase luni de zile sau știu ceva despre unde ar putea fi și ce s-a întâmplat cu el, sunt rugate să sune la numărul de telefon: 0039/349 328 3361.

Cazul dispariției lui Serghei Andrei Cozmici, un tânăr cu ochi albaștri și 198 de cm înălțime, a apărut și la emisiunea Chi L’ha Visto difuzată pe RAI 3, care se ocupă cu acest gen de subiecte:

Susține publicația noastră

Trimite acest articol și prietenilor tăi