fbpx
marți, 27 septembrie 2022
Informația fără granițe


O româncă din Marea Britanie o caută pe mama care i-a dat viață: „O cheamă Maria și are 70 de ani”

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Din România Știri - vineri, 6 mai 2022 Etichete: , , , , , ,

O româncă în vârstă de 43 de ani, care a fost dată de mică spre adopție, a făcut un apel prin intermediul paginii The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României pentru a-și găsi mama biologică. Astăzi locuiește în Anglia și ar dori nespus să-și întâlnească mama și frații sau surorile.

S-a născut la Arad, data de 29 august 1979, iar numele său la naștere a fost Munțiu Narcisa Florentina. A fost dată spre adopție la 3 ani și 8 luni. Familia adoptivă nu i-a spus nimic despre identitatea mamei sale biologice, dar a aflat de la autorități că se numea Munțiu Maria Rafila și va împlini 70 de ani în curând.

Redăm mai jos anunțul publicat pe pagina mai sus menționată:

„Vă salut din Anglia!
Numele meu la naște a fost Munțiu Narcisa Florentina și sunt născută la Arad, în 29 august 1979. Am fost adoptată la 3 ani si 8 luni, dar familia adoptivă nu a vrut niciodată să îmi ofere informații privind familia biologică. Cu ajutorul autorităților am reușit să aflu ca pe mama mea biologică o cheamă Munțiu Maria Rafila și împlinește 70 de ani în curând. Atâta știu că mama biologică m-a căutat la grădiniță și a aflat mama adoptivă și i-a interzis să mă mai caute. Mi-aș dori foarte mult să o cunosc. Vă rog frumos să distribuiți și anunțul meu deoarece mi-aș dori extrem de mult să îi cunosc pe ei și nu îi judec deloc. Mi-ar plăcea să știu dacă am frați sau surori. Dacă aveți informații vă rog să scrieți în privat paginii. Vă mulțumesc frumos pentru fiecare distribuire în parte.”

Susține publicația noastră

Trimite acest articol și prietenilor tăi