joi, 1 decembrie 2022
Informația fără granițe


Româncă din Spania înjunghiată de soț, în plină stradă. Bărbatul s-a sinucis apoi cu același cuțit

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Știri - duminică, 16 august 2020 Etichete: , , , , ,

O femeie de origine română, în vârstă de 37 de ani, a murit în dimineața zilei de sâmbătă, 15 august, la Real Sitio de San Ildefonso (Segovia), în Spania, după ce a fost înjunghiată de soțul ei, un român de 42 de ani. După crimă, bărbatul și-a provocat mai multe răni cu același cuțit și a murit la spitalul din Segovia. Cei doi aveau împreună un băiat de 16 ani.

Alina Harja și Daniel Ciule se aflau în jurul orei 9.15 pe stradă, în apropiere de șantierul unde bărbatul lucra, scrie acueducto2.com. Martorii oculari au povestit îngroziți cum bărbatul, înarmat cu un cuțit de dimensiuni considerabile, a urmărit-o pe femeia care încerca să fugă, a ajuns-o din urmă și a înjunghiat-o de mai multe ori. Apoi a îndreptat cuțitul spre el și și-a provocat mai multe răni, cu intenția de a se sinucide. Totul sub ochii trecătorilor care ieșiseră să practice sport sau mergeau la cumpărături.

La fața locului a intervenit echipajul medical de pe ambulanță care, timp de aproximativ o oră, a încercat să o resusciteze pe femeia româncă, dar tentativa medicilor de a-i salva viața a rămas fără rezultat. Daniel Ciule a fost transportat la spitalul din Segovia unde a murit din cauza rănilor pe care și le-a provocat în zona gâtului.

Daniel Ciule lucra ca zidar, iar Alina Hraja ca bucătăreasă, la restaurantul La Panadería din La Granja. Cei doi urmau să se despartă, precizează sursa citată.

Tragedia a îngrozit micuțul oraș spaniol care numără aproximativ 5.200 de locuitori.

Trimite acest articol și prietenilor tăi