luni, 1 iulie 2024
Informația fără granițe


Româncă din Spania, proprietara unei patiserii, lăudată de autoritățile locale la împlinirea a 10 ani de activitate

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora În evidență Prima pagină Știri - marți, 9 ianuarie 2024 Etichete: , , , , , ,

În inima orașului Torrejón de Ardoz de lângă Madrid, la numărul 12 din Plaza España, se află un loc încântător care, de un deceniu, aduce bucurie prin dulciurile sale: „Covrigaria Horno Artesano”, gestionată de românca Valentina Țăruș, informează Ayuntamiento de Torrejon.

Această patiserie-cofetărie, cunoscută pentru produsele sale tradiționale și artizanale, a devenit un punct de referință în comunitate, servind cu măiestrie o varietate de gusturi, cu un accent deosebit pe produsele românești.

Patiseria, care funcționează de luni până duminică între orele 6:00 și 21:30, se distinge prin utilizarea ingredientelor de cea mai bună calitate, 100% naturale.

Valentina Țăruș împreună cu autoritățile locale din Torrejón de Ardoz. Sursa foto: Ayuntamiento de Torrejon

Acesta este secretul succesului lor în crearea de torturi personalizate pentru orice eveniment și mese dulci. Angajamentul față de satisfacția totală a clienților se vede în adaptarea la dorințele și gusturile fiecărei persoane.

Importanța patiseriei „Covrigaria Horno Artesano” în comunitatea locală a fost recunoscută recent prin vizita primarului din Torrejón de Ardoz, Alejandro Navarro Prieto, și a consilierei de Turism, Miriam Gutiérrez.

În decembrie trecut, ei au vizitat patiseria alături de managera acesteia, Valentina Tăruș, marcând astfel 10 ani de activitate și apreciind contribuția semnificativă a acestei afaceri în economia locală.

Primarul Alejandro Navarro Prieto a lăudat munca și dedicarea Valentinei Țăruș, felicitând-o pentru „acești 10 ani de aventură antreprenorială” și a reiterat sprijinul și susținerea Consiliului Local pentru inițiative care creează locuri de muncă și generează prosperitate în oraș.

De remarcat este și faptul că, „Covrigaria Horno Artesano” a creat 14 locuri de muncă, subliniindu-și astfel rolul esențial în dezvoltarea economică și socială a localității Torrejón de Ardoz.