fbpx
luni, 15 august 2022
Informația fără granițe


Româncă din Spania ucisă de fostul concubin, un bărbat spaniol. Clara avea numai 41 de ani

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - duminică, 30 mai 2021 Etichete: , , , , , , ,

ACTUALIZARE 31 MAI 2021:

Potrivit celor relatate de verișoara Clarei, conaționala noastră și bărbatul spaniol erau căsătoriți încă din anul 2007, nu erau doar concubini.

„Dar că nu se mai înțelegeau, e adevărat”, ne-a confirmat ruda victimei.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

O femeie de naționalitate română care locuia în localitatea spaniolă Alovera, provincia Guadalajara din Castilla-La Mancha, a fost ucisă cu sânge rece de un bărbat spaniol, informează publicația locală El Heraldo del Henares.

Potrivit sursei citate, conaționala noastră a fost înjunghiată cu un cuțit în seara zilei de sâmbătă, 29 mai 2021, de fostul partener cu care împărțea aceeași casă, în ciuda faptului că nu mai formau un cuplu.

- Continuarea articolului după publicitate -

Nicoleta Clara Gherghe avea numai 41 de ani și lucra ca chelneriță într-un bar din localitatea Azuqueca de Henares. Până nu demult, femeia avea o relație cu un bărbat spaniol în vârstă de 54 de ani, Álvaro M. de la C., care lucra ca transportator, un loc de muncă găsit în urmă cu numai două zile.

Nicoleta Clara Gherghe, ucisă la 41 de ani de fostul concubin în Spania

Cei doi au locuit de-a lungul relației lor într-o casă de pe strada Octavio Paz din Alovera și au continuat să locuiască împreună și după ce s-au despărțit.

Apropiații lor au declarat că aceștia nu aveau copii împreună, dar aveau doi câini din rasa Yorkshire de care se îngrijeau amândoi și pe care-i iubeau mult.

Din motive în curs de investigare încă, în jurul orei 22:35 din seara zilei de ieri, Álvaro a înjunghiat-o de mai multe ori pe Nicoleta, iar rănile provocate au dus la decesul femeii.

- Continuarea articolului după publicitate -

Vecinii celor doi foști concubini au fost cei care au alertat forțele de ordine și au solicitat o ambulanță la locul tragediei, dar pentru românca noastră nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Bărbatul spaniol a fost pus sub arest de către agenții de la Poliția Locală și este acuzat de omor.

Potrivit celor declarate o prietenă de-ale victimei, Clara ar fi publicat ieri un mesaj pe pagina sa Facebook în care scria că „nu, nu trebuie să suportăm totul, răbdarea are o limită și viața este făcută pentru a fi trăită, nu suportată!!!”.

„Fără cuvinte, Álvaro, sper să putrezești în închisoare. Avea toată viața înainte!!!!”, a scris prietena Clarei.

- Continuarea articolului după publicitate -

O postare publicată pe Facebook de criminal în luna ianuarie a acestui an arată că acesta avea intenția de a se căsători, în luna februarie a anului viitor, cu femeia româncă pe care a ucis-o.

Consiliul local din Alovera a decretat în după-amiaza zilei de astăzi un minut de reculegere pentru Nicoleta Clara Gherghe.

- Continuarea articolului după publicitate -

„Condamn cu putere asasinarea de aseară a Nicoletei, o rezidentă din Alovera. Toată solidaritatea și sprijinul meu pentru familia ei și cei dragi. Suntem ferm dedicați luptei împotriva violenței de gen”, a scris edilul localității pe Twitter.

Susține publicația noastră

Trimite acest articol și prietenilor tăi