vineri, 8 decembrie 2023
Informația fără granițe


Româncă întoarsă din Anglia de sărbători găsită fără viață într-un râu. Familia anunțase dispariția ei de vineri

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din România Știri - sâmbătă, 28 decembrie 2019 Etichete: , , , , , , , , , , ,

O femeie româncă a fost găsită fără viață în râul Mureș, în după-amiaza zilei de sâmbătă, 28 decembrie 2019, după ce în cursul zilei de vineri fusese dată dispărută de familie. Femeia era stabilită în Anglia, dar era venită de sărbători la rudele sale din Aiud, județul Alba.

Daciana Carmen Clayton, 37 de ani, găsită fără viață în râul Alba. Foto: Alba24.ro

- Continuarea după publicitate -

Potrivit Alba24.ro, victima se numea Daciana Carmen Clayton, avea 37 de ani și era rezidentă în Anglia, unde se pare că era căsătorită cu un cetățean englez. Conaționala noastră se întorsese în țară pentru a petrece sărbătorile alături de cei dragi, dar în jurul orei 11:30 de vineri femeia a părăsit locuința în care stătea și nu a mai revenit.

După ora 16:00, îngrijorate că Daciana nu s-a mai întors în locuință, rudele ei au anunțat Poliția, iar autoritățile au dat startul căutărilor. Surse locale au declarat pentru MEDIAFAX că femeia se afla sub tratament psihiatric și unii martori au spus că au văzut-o în apropierea râului  Mureș.

Detașamentul de Pompieri din Aiud a intervenit ieri pentru căutarea femeii în apele râului, pe raza localității Rădești, folosind o autospecială pentru intervenție și o barcă pneumatică. Din păcate, IPJ Alba a anunțat în urmă cu puțin timp că Daciana Carmen Clayton a fost găsită fără viață în râul Mureș.

- Continuarea după publicitate -