sâmbătă, 10 decembrie 2022
Informația fără granițe


Româncă moartă în Anglia la numai 28 de ani. Poliția a deschis o anchetă

Scris de: Mircea Iordache , înv Articole corelate Din diaspora Știri - vineri, 18 noiembrie 2022 Etichete: , , , ,

Lorena Ciupeanu, o româncă de 28 de ani domiciliată în Anglia, Wanstead, oraș situat în districtul Redbridge (estul Londrei), a decedat în mod imprevizibil sâmbătă, 5 noiembrie, la puțin timp după ce a fost internată într-un spital. Poliția a deschis o anchetă, relatează My London.

Tânăra româncă a ajuns la un spital din estul Londrei în stare critică, iar personalul a sunat imediat la poliție în jurul orei 2:30 a.m. Nu a durat mult și conaționala noastră nu a mai răspuns la încercările de resuscitare efectuate de personalul medical, care a confirmat decesul. Poliția a informat familia despre moartea tinerei.

„În acest moment, decesul este investigat de detectivii din Zona de Est BCU. Ancheta poliției include examinarea criminalistică în curs a domiciliului femeii din Herman Hill. Detectivii au făcut, de asemenea, anchete din casă în casă în zonă”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane.

Ofițerii criminaliști au fost văzuți intrând și ieșind de mai multe ori din locuința femeii de pe Hermon Hill în cursul zilei de joi, 17 noiembrie. Poliția a „măturat” proprietatea cu echipe de criminalistică, căutând dovezi care să îi ajute la elucidarea cauzei morții.

Casa în care a locuit Lorena Ciupeanu. Sursa foto: My London

Accesul în zonă a fost restricționat cu ajutorul conurilor de circulație și barierelor de protecție legate cu banda poliției care redirecționează aleea, precum și un cadru bleumarin vizibil, amplasat chiar în afara proprietății.

De asemenea, un bărbat despre care poliția susține că femeia îl cunoștea, a fost arestat și eliberat ulterior pe cauțiune, în așteptarea unor investigații suplimentare.

O examinare post-mortem specială a constatat că este posibil ca Lorena să fi murit din cauza unei supradoze de droguri. În speranța unor noi informații, poliția face apel la toți cei care au cunoscut victima să sune la 101, citând referința CAD 8040/05NOV22.

Trimite acest articol și prietenilor tăi