sâmbătă, 2 decembrie 2023
Informația fără granițe


Româncă ucisă în Spania. Corpul fără viață, învelit în pungi de plastic și acoperit cu o pilotă

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Știri - marți, 26 septembrie 2023 Etichete: , , , , , , , ,

Crimă șocantă în Alicante, Spania, unde un bărbat spaniol în vârstă de 52 de ani și-a recunoscut fapta oribilă, declarându-se autorul omorului unei femei românce de 66 de ani, cu care locuia în aceeași casă, pe strada San Vicente.

Duminică, 24 septembrie, la ora 23:30, criminalul a sunat la numărul de urgență 091 și le-a spus agenților de poliție că a omorât o femeie pe data de 29 august și că de atunci a ascuns corpul în interiorul locuinței sale.

Echipele Poliției Naționale din Alicante au intervenit rapid, descoperind, într-adevăr, cadavrul femeii, care se afla într-un stadiu avansat de descompunere, învelit în pungi de plastic și acoperit cu o pilotă (plapumă), informează El Mundo.

Potrivit declarației bărbatului, acesta a folosit o armă albă pentru a-și ucide colega de apartament. De specificat, că cei doi nu întrețineau o relație sentimentală, ci locuiau doar împreună în aceeași casă.

La fața locului, criminaliștii au confiscat un cuțit, presupus a fi arma crimei, precum și alte obiecte care ar putea ajuta în investigație.

- Continuarea după publicitate -

Locuința respectivă se prezenta în condiții extrem de insalubre, cu deșeuri și resturi de gunoi răspândite în toată casa.

Suspectul a fost arestat. VIDEO mai jos:

DISTRIBUIE