luni, 11 decembrie 2023
Informația fără granițe


Români dispăruți fără urmă în Italia, căutați de familiile din țară

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Știri - sâmbătă, 25 ianuarie 2020 Etichete: , , , ,

Mai mulți cetățeni români apar pe site-ul Poliției Române (IGPR) la rubrica persoane dispărute în Italia. Ultimii români de care rudele nu mai știu nimic și sunt înregistrați că ar fi fost văzuți în Italia sunt:

Boatcă Dănuț, 52 de ani, născut la Dărmănești în județul Bacău.

- Continuarea după publicitate -

Boatcă Dănuț, 52 de ani, dispărut în Italia

În luna septembrie 2019, a plecat în Sicilia, Italia, la o cunoștință de-a sa. Ulterior, aceasta a comunicat membrilor familiei că Boatcă Dănuț că acesta nu mai locuiește la ea și a plecat într-o localitate pe care nu o cunoaște. După plecarea în Italia, Dănuț nu a mai luat legătura cu niciun membru al familiei sale. Semnalmente: înălțime 1.60 m, greutate 80 – 90 kg, constituție corpolentă, ochi căprui, păr grizonat, tuns scurt. Semne particulare: prezintă două tatuaje pe brațul drept, în zona umărului, reprezentând o inimioară cu o săgeată, respectiv un vultur, ambele de culoare albastră. Nu este cunoscut cu afecțiuni medicale.

Deju Constantin, 51 de ani, din Ungureni, județul Bacău.

- Continuarea după publicitate -

Deju Constantin, 51 de ani, dispărut în Italia

Deju Constantin este stabilit în Italia, provincia Agrigento, com. Sambuca di Sicilia, din anul 2012, unde ar lucra ca zilier. Acesta a ținut legătura telefonic cu sora sa, iar din luna octombrie 2019 nu a mai răspuns la telefon. La ultima convorbire, numitul Deju Constantin a comunicat că lucrează la o livadă de măslini din localitatea unde este stabilit. Semnalmente: înălțime 1.70 m, greutate 80 kg, păr șaten, nevăzător cu ochiul drept. Semne particulare: prezintă o operație pe cap, vizibilă dacă este tuns scurt.

Mihaiu Florin Claudiu, 45 de ani, din Râmnicu Sărat, județul Buzău.

Mihaiu Florin Claudiu, 45 de ani, dispărut în Italia

În cursul lunii august 2019, Mihaiu Florin Claudiu a plecat în Italia, ajungând în localitatea Policoro, provincia Matera în Basilicata, de unde a plecat fără să mai anunțe familia, iar până în prezent nu a mai contactat niciun membru al familiei. Semnalmente: 1.77 m, greutate 70 kg, păr grizonat, ochi albaștri, de corpolență atletică.

- Continuarea după publicitate -

Pădurariu Vasile, 38 de ani, din orașul Suceava, județul Suceava.

Pădurariu Vasile, 38 de ani, dispărut în Italia

Pădurariu Vasile este plecat de aproximativ 11 ani în Italia, zona localității Tolve, provincia Potenza. Ultima dată a luat legătura telefonic cu membrii familiei în cursul lunii iunie 2019. Semnalmente: 1.80 m înălțime, păr șaten, ochi căprui.

Vasile Maria Cristina, 26 de ani, din Băilești, județul Dolj.

Vasile Maria Cristina, 26 de ani, dispărută în Italia

- Continuarea după publicitate -

În cursul anului 2016 Vasile Maria Cristina a plecat la muncă în Italia, locuind în orașul Perugia, a păstrat legătura cu familia până în luna august 2019, dată de la care nu se mai cunosc amănunte despre situația sa. Semnalmente: înălțime 1.60 m, greutate 50 kg, păr roșcat, ochi căprui.

Anton Marin, 37 de ani, născut la Odobești, județul Vrancea.

Anton Marin, 37 de ani, dispărut în Italia

Anton Marin se afla la muncă în Italia din anul 2002. A păstrat legătura cu familia până în anul 2012. Apoi, în cursul anului 2017 a fost văzut ultima dată de o cunoștință în orașul Roma, ocazie cu care dispărutul a precizat că frecventează zonele Viale Marconi și Parco Campanelli. Informații suplimentare: are afecțiuni medicale de natură psihică, cu pierderi de memorie. Uneori manifestă lipsă de coerență în vorbire. Semnalmente: 1.65-1.70 m, circa 60 kg, slab, păr șaten închis ondulat, ochi căprui. Orice informație despre această persoană poate fi comunicată Dispeceratului I.P.J. Vrancea la tel. 0040/237.207005 ori polițistului de caz, la tel. 0040/237.207165.

Dacă aveți informații despre oricare dintre aceste persoane, puteți suna la numărul de telefon 0040/212 018 2525 din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. După apelarea acestui număr veți fi redirecționat. Lista cu persoanele dispărute și înregistrate pe site-ul Poliției Române o puteți consulta aici.

- Te-ar mai putea interesa -