luni, 11 decembrie 2023
Informația fără granițe


Români dispăruți fără urmă în Spania, Italia, Germania, Austria și Marea Britanie

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Din România Prima pagină Știri - marți, 30 iunie 2020 Etichete: , , , , , , , ,

Mai mulți cetățeni români apar pe site-ul Poliției Române (IGPR) la rubrica persoane dispărute în străinătate. Ultimii dintre aceștia sunt înregistrați că ar fi dispărut în Spania, Italia, Germania, Austria și Marea Britanie. Dacă aveți informații despre oricare dintre aceste persoane, puteți suna la numărul de telefon 0040/212 018 2525 din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Culbece Neculai Cristian, dispărut în Spania

- Continuarea după publicitate -

Culbece Neculai Cristian, dispărut în Spania

Cristian are 46 de ani și domiciliul stabil în Poloboc, comuna Rediu, județul Neamț. Este dat dispărut de soția lui. „La data de 27.06.2020, în jurul orelor 10:00, la sediul Sectiei 1 Politie Rurală Borlești, s-a prezentat numita Culbece Veronica Mirela care a reclamat faptul că din data de 17.06.2020 nu mai știe nimic de soțul ei, Culbece Neculai Cristian. În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că în data de 11.01.2020 numitul a plecat la muncă în Spania, în provincia Labronio, din localitatea Nigea. Ultima dată, numitul Culbece Neculai Cristian a fost văzut în ziua de 18.06.2020, în jurul orelor 19:00 de către proprietarul locuinței unde era cazat, îmbrăcat cu pantaloni tip jeans de culoare albastră și tricou de culoare neagră, mergând spre centrul localității”, anunță polițiștii români.

Munteanu Marcel, dispărut în Spania

- Continuarea după publicitate -

Munteanu Marcel, dispărut în Spania

Marcel este din Adjud, județul Vrancea și are 52 de ani. A plecat la muncă în orașul Barcelona în luna noiembrie 2012 și a păstrat legătura telefonic cu familia până în luna ianuarie 2013, când a transmis rudelor sale ca lucra în domeniul construcțiilor. De atunci nu mai știu nimic de el. Semnalmente: înălțime 1,70 m, greutate 65-70 kg, atletic, păr șaten, grizonat, ochi căprui. Semne particulare: 2 incisivi lipsă în partea dreapta a mandibulei. În cazul în care dețineți informații despre persoana căutată, puteți contacta Dispeceratul I.P.J. Vrancea, la nr. de telefon: 0040/237.207.165.

Clanetaru Daniel Petru, dispărut în Italia

Clanetaru Daniel Petru, dispărut în Italia

Domiciliat în Tîrgu-Frumos, județul Iași, Daniel Petru are 25 de ani și este dat dispărut în Italia, unde a fost văzut pentru ultima dată în localitatea San Giovanni unde era plecat la muncă. Începând cu luna decembrie 2018, nu a mai putut fi contactat de membrii familiei și aceștia nu mai au nicio veste de la el. Clanetaru Daniel Petru are o înălțime de aproximativ 1,70 m, 60 kg, păr negru, ochi căprui.

- Continuarea după publicitate -

Măcărău Vasile, dispărut în Germania

Măcărău Vasile, dispărut în Germania

Vasile are 34 de ani și este din Băilești, județul Dolj. În ziua de 19.05.2020 a plecat la muncă în Germania, la Berlin, iar la data de 23.05.2020 a plecat singur de la locul de cazare și nu se mai cunosc amănunte despre situația sa. Avea cu el un geamantan cu haine de schimb și actele de identitate. La plecare purta o bluza de trening de culoare roșu închis, tricou albastru, blugi de culoare albastru deschis, iar în picioare purta adidași.

Macarie Ioan, dispărut în Austria

Macarie Ioan, dispărut în Austria

- Continuarea după publicitate -

Ioan este din Grozești, județul Iași și are 44 de ani. La data de 26.05.2020, a plecat cu un autocar spre Germania, iar în urma unui popas făcut pe teritoriul Austriei, Ioan a plecat și nu a mai revenit la autocar. În momentul plecării era îmbracat cu o geacă din piele neagră, un tricou gri, o pereche de pantaloni negri, pantofi maro, iar pe cap purta o șapcă din material textil negru.

Goia Iulian Valentin, dispărut în Marea Britanie

Goia Iulian Valentin, dispărut în Marea Britanie

Valentin are 23 de ani și este originar din Focșani, județul Vrancea. A dispărut din Liverpool, Marea Britanie. Despre el știm următoarele: „Data și locul dispariției: 07.06.2020, Liverpool (sau între loc. Ipswich si Liverpool) din M. Britanie. Împrejurările dispariției: a plecat din apartamentul în care locuia împreuna cu alți trei cetățeni români, spunându-le că va merge cu trenul în orașul Lipverpool, la cumnatul său. A fost condus până în gara Ipswich de Popa Daniel, un cunoscut al familiei sale și a fost însoțit până la urcarea în tren. Date despre dispărut: este dependent de consumul de droguri. Ocazional, în lipsa consumului de stupefiante, are comportament deviant, cu episoade delirante și lipsă de orientare. Semnalmente: 165 cm, aprox. 55 km, constituție slabă, păr șaten închis scurt, ochi căprui. Semn particular: o aluniță maronie pe obrazul drept, la circa 2 cm de colțul gurii și de baza nasului. Îmbrăcăminte la momentul plecării din gara Ipswich: tricou verde, vestă neagră, pantaloni negri. Încălțăminte: adidași verzi, mărime 40. Orice informație poate fi comunicată polițistului de caz, la tel. 0040/237.207165 sau 0040/237.207005, ori la email: cabinet@vn.politiaromana.ro.

Alte persoane dispărute: Români dispăruți în străinătate. Au plecat la muncă, dar familiile nu mai știu nimic de ei

- Te-ar mai putea interesa -