sâmbătă, 24 februarie 2024
Informația fără granițe


Români dispăruți în străinătate. Au plecat la muncă, dar familiile nu mai știu nimic de ei

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Prima pagină Știri - vineri, 24 aprilie 2020 Etichete: , , , , , , , ,

Mai mulți cetățeni români apar pe site-ul Poliției Române (IGPR) la rubrica persoane dispărute în străinătate. Ultimii români de care rudele nu mai știu nimic sunt înregistrați că ar fi dispărut în Italia, Germania și Belgia.

Amarie Mariana, dispărută în Italia

Mariana are 50 de ani și este originară din Lămășeni, județul Suceava. A dispărut de pe teritoriul Italiei, localitatea Sant Arpino, familia luând legătura telefonic cu ea ultima dată la începutul lunii ianuarie 2020. Amarie Mariana are următoarele semnalmente: 1,68 m înălțime, păr șaten, ochi căprui, de statură corpolentă.

Amarie Mariana, 50 de ani, dispărută în Italia

 

Alistar Ionuț, dispărut în Belgia

Ionuț are 34 de ani și este din Fărăoani, județul Bacău. În data de 16 martie 2020 a dispărut din Bruxelles – Belgia, localitate în care ajunsese în aceeași zi pentru a munci. Ionuț Alistar este de postură atletică, are 1,78 m înălțime, circa 80 de kg, păr negru, ochi căprui și are un tatuaj cu litere chinezești.

Alistar Ionuț, 34 de ani, dispărut în Belgia

 

Manolea Anca Mădălina, dispărută în Germania

Anca Mădălina are 20 de ani și este originară din sat Băcel, comuna Chichiș din județul Covasna și ultima oară a fost văzută la Berlin, în Germania. Despre ea nu se știe decât faptul că a plecat în mod voluntar de la domiciliu pentru a lucra în Germania și nu mai sunt niciun fel de informații despre unde ar fi putut ajunge. Pentru Mădălina, poliția română furnizează următoarele semnalmente: 1,78 m înălțime, de statură atletică, circa 60 de kg. greutate, păr roșcat, ochi căprui.

Manolea Anca Mădălina, 20 de ani. Dispărută în Germania

 

Viziteu Stelian, dispărut în Italia

Stelian este din Capu Câmpului, județul Suceava, are 45 de ani și de el se știe că era la muncă în zona Reggio Calabria, în sudul Italiei. Este dat dispărut de familie încă din luna iulie a anului trecut, de atunci bărbatul nu a mai dat niciun semn de viață. Stelian Viziteu are 1,75 m înălțime, circa 80 de kg, ochi căprui, păr negru și o corporatură atletică.

Viziteu Stelia, 45 de ani, dispărut în Italia

 

Nechifor Marius, dispărut în Germania

Marius are 30 de ani și este din Adjud, județul Vrancea. A plecat la muncă în orașul Berlin, din Germania, în luna decembrie 2014, împreuna cu fratele său vitreg. Cei doi s-ar fi despărțit după aproximativ o lună iar, de atunci, Marius nu a mai contactat niciun membru al familiei. Semnalmente: înălțime 1,60 m, greutate 62 kg, constituție atletică, păr șaten, ușor ondulat, scurt și des, ochi căprui. Semn particular: un tatuaj cu motiv tribal la încheietura mâinii drepte. Orice persoană care deține informații despre Marius Nechifor poate contacta polițistul care se ocupă de acest caz la nr. de telefon: 0040/237 207 165 sau 0040/237 207 005.

Nechifor Marius, 30 de ani, dispărut în Germania

 

Ungureanu Andrei Constantin, dispărut în Italia

Andrei este din Negreni, județul Botoșani și are 33 de ani. A plecat din luna septembrie 2017 la muncă, în Sicilia (Italia). A ținut legătura cu familia telefonic, în mod constant, dar din jurul datei de 22 decembrie 2019, nimeni din familie nu mai știe nimic despre acesta. Semnalmente: 1,65 m înălțime, o greutate de circa 60 de kg, atletic, păr șaten închis, ochi căprui. Pe antebrațul stâng are un tatuaj în formă de inimă.

Ungureanu Andrei Constantin, 33 de ani, dispărut în Italia

Dacă aveți informații despre oricare dintre aceste persoane, puteți suna la numărul de telefon 0040/212 018 2525 din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.