luni, 11 decembrie 2023
Informația fără granițe


România suspendă zborurile spre și dinspre toate țările din zona roșie

Scris de: Daniela Stoica , înv Din România În evidență Prima pagină Știri - sâmbătă, 4 aprilie 2020 Etichete: , , , ,

România a anunțat că suspendă zborurile din și către mai multe state afectate de coronavirus.

Ordonanța militară nr. 7 anunță că vor fi suspendate toate zborurile spre și dinspre țările intrate recent în zona roșie precum: Marea Britanie, Olanda, Belgia, Austria, Statele Unite, Irlanda, Elveția, Turcia sau Iran. Suspendarea zborurilor intră în vigoare de mâine, 5 aprilie, ora 23:00, pentru 14 zile, a anunţat ministrul de Interne.

- Continuarea după publicitate -

Cursele aeriene care legau România de Italia, Spania, Germania și Franța erau deja suspendate prin măsuri adoptate în luna martie.

Marcel Vela, ministru de Interne al României a făcut din nou un apel la românii din străinătate, să nu se întoarcă în țară pentru sărbătorile pascale:

„Vreau să fac în încheiere un mesaj pentru cei care vor să se întoarcă acasă de Paște – dragi compatrioți, rămâneți acasă, unde locuiți, și faceți sărbătorile în pace și liniște. Din păcate, aici vom fi obligați să vă trimitem în spațiile de carantinare instituționalizată timp de 14 zile. Vă mulțumesc dacă înțelegeți acest lucru și vreau să mă asigur că știți adevărul despre situația din țară, în care ne aflăm.”

- Continuarea după publicitate -