vineri, 8 decembrie 2023
Informația fără granițe


Ronan Keating la Cerbul de Aur de la Brașov: „Aveți cu adevărat o țară frumoasă, dar mi-a fost atât de frică!”

Scris de: Daniela Stoica , înv Din România Știri - luni, 26 august 2019 Etichete: , , ,

Cântărețul irlandez Ronan Keating, fost component al celebrului grup Boyzone, a susținut sâmbătă seara pe scena festivalului Cerbul de Aur 2019 un recital de 50 de minute, timp în care a încântat publicul cu piesele sale nemuritoare, dar a vorbit și despre peisajele minunate ale României. Artistul a povestit că a venit de la București la Brașov cu un mic avion privat după ce a aflat că membrii orchestrei sale au făcut cu mașina acest traseu în patru ore. Despre experiența sa din timpul zborului, Ronan Keating a mărturisit că i-a fost foarte teamă deoarece avionul era unul foarte micuț, dar că a admirat din zbor peisajele frumoase ale patriei noastre.

„Băieții din banda mea au venit aici ieri (vineri – n.r.), dar le-a luat patru ore și jumătate să vină cu mașina de la București, așa că eu am zis: N-o să fac asta! Am închiriat un avion și am zburat azi, mi-a luat doar 40 de minute. Dar era un avion mult mai mic decât mi-aș fi imaginat. Cred că nu mi-a fost atât de teamă niciodată în viața mea, mai ales când am ajuns deasupra munților”, a mărturisit Ronan Keating, citat de Digi24. „E magnific, e frumos, dar mie mi-a fost atât de frică!”, a mărturisit el.

- Continuarea după publicitate -

„Am avut însă un pilot foarte abil, uimitor și m-a dus într-un tur. Dar la un moment dat, a decis să încline avionul într-o parte ca eu să pot privi mai bine munții”, a povestit Ronan Keating. „N-a fost o idee bună!”, a continuat el râzând. „Dar iată-mă aici, teafăr și nevătămat!”, a mai spus Keating înainte de a încheia: „Aveți cu adevărat o țară frumoasă, e magnifică, am fost încântat să o văd din văzduh azi!”, a afirmat el, completând apoi cu o glumă „… Am avut ochii închiși aproape tot timpul zborului!”

Ronan Keating are 43 de ani și și-a început cariera muzicală în anul 1994, ca lider al trupei Boyzone.

Și-a început cariera solo în anul 2000, timp în care a scos pe piață nu mai puțin de 9 albume. Keating a câștigat admirația întregii lumi cu melodia When You Say Nothing at All, care face parte de pe coloana sonoră a filmului Notting Hill, ajungând în topurile muzicale din nenumărate țări. Ca artist solo, Ronan Keating a vândut peste 25 milione albume pe tot mapamondul; în Australia este cunoscut și pentru rolul de jurat al emisiunii X Factor. Keating s-a implicat în campania Marie Keating Foundation, o campanie care susține femeile afectate de cancerul la sân, boala care a răpus-o pe mama artistului în anul 1998.

- Continuarea după publicitate -