fbpx
vineri, 7 octombrie 2022
Informația fără granițe


Ryanair oferă 1 milion de bilete la prețul de numai 5 euro. Ofertă valabilă doar 48 de ore

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Informații utile Știri - marți, 1 septembrie 2020 Etichete: , , , , , , , , , , ,

Compania aeriană Ryanair a lansat astăzi o ofertă prin care vinde un milion de bilete la un tarif de până la 5 euro, doar dus. Cei interesați pot achiziționa biletele la acest preț spre sute de destinații, dar numai până la miezul nopții de miercuri, 2 septembrie 2020.

„Numai timp de 48 de ore lansăm o mega scădere a prețului, pentru un milion de locuri. Clienții pot rezerva zboruri cu prețuri de până la 5 euro pentru multe dintre cele 240 de destinații ale noastre, către destinații de vacanță de top din Europa, Africa de Nord și Orientul Mijlociu. Pentru a beneficia de aceste tarife speciale, clienții trebuie să fie rapid și să acceseze site-ul web Ryanair.com pentru a-și rezerva zborurile înainte de miezul nopții, miercuri, 2 septembrie, pentru a călători în septembrie și octombrie”, a declarat Dara Brady, director de marketing la Ryanair.

Pe site-ul companiei aeriene sunt disponibile în acest moment bilete de avion din București spre Pisa, Bologna, Milano Malpensa, Milano Bergamo, Roma Ciampino, Bruxelles, Londra și Madrid la numai 5 euro. La același preț se pot cumpăra bilete și din Cluj spre Londra.

Așa cum a precizat și directorul de marketing al Ryanair, biletele pot fi rezervate la acest preț pentru zboruri efectuate în lunile septembrie și octombrie.

Susține publicația noastră

Trimite acest articol și prietenilor tăi