marți, 31 ianuarie 2023
Informația fără granițe


Ryanair oferă 1 milion de bilete la prețul de numai 5 euro. Ofertă valabilă doar 48 de ore

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Informații utile Știri - marți, 1 septembrie 2020 Etichete: , , , , , , , , , , ,

Compania aeriană Ryanair a lansat astăzi o ofertă prin care vinde un milion de bilete la un tarif de până la 5 euro, doar dus. Cei interesați pot achiziționa biletele la acest preț spre sute de destinații, dar numai până la miezul nopții de miercuri, 2 septembrie 2020.

„Numai timp de 48 de ore lansăm o mega scădere a prețului, pentru un milion de locuri. Clienții pot rezerva zboruri cu prețuri de până la 5 euro pentru multe dintre cele 240 de destinații ale noastre, către destinații de vacanță de top din Europa, Africa de Nord și Orientul Mijlociu. Pentru a beneficia de aceste tarife speciale, clienții trebuie să fie rapid și să acceseze site-ul web Ryanair.com pentru a-și rezerva zborurile înainte de miezul nopții, miercuri, 2 septembrie, pentru a călători în septembrie și octombrie”, a declarat Dara Brady, director de marketing la Ryanair.

Pe site-ul companiei aeriene sunt disponibile în acest moment bilete de avion din București spre Pisa, Bologna, Milano Malpensa, Milano Bergamo, Roma Ciampino, Bruxelles, Londra și Madrid la numai 5 euro. La același preț se pot cumpăra bilete și din Cluj spre Londra.

Așa cum a precizat și directorul de marketing al Ryanair, biletele pot fi rezervate la acest preț pentru zboruri efectuate în lunile septembrie și octombrie.