luni, 11 decembrie 2023
Informația fără granițe


S-a întors din Italia pentru a deveni mireasă. Laura a murit la o lună după nuntă

Scris de: Daniela Stoica , înv Din România Știri - sâmbătă, 16 noiembrie 2019 Etichete: , , , , , , , ,

A muncit în sudul Italiei, la Trapani,  s-a întors în țară unde a devenit mireasă cu aproximativ o lună de zile în urmă, iar în dimineața zilei de azi, 16 noiembrie, a murit intoxicată de gazele emanate de soba din casă. Tânăra decedată la Călțuna, județul Buzău, avea doar 26 de ani, scrie Informația Buzăului. „Era o ființă deosebită”, ne-a declarat o româncă din Italia care o cunoștea.

Laura Elena Lemnaru locuia împreună cu fetița ei în vârstă de 7 ani. Florentin, soțul Laurei și tatăl fetiței, era plecat la muncă în Franța, iar astăzi dimineață a sunat zadarnic la telefonul celular al soției sale. Nimeni nu i-a răspuns. Alarmat, a sunat la niște vecini care au mers și au controlat la locuința tinerei femei. În casă le-au găsit pe cele două, mamă și fiică, în stare de incoștiență.

- Continuarea după publicitate -

Personalul sanitar de pe ambulanța sosită la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a salva viața Laurei, tânăra femeie a murit intoxicată cu monoxid de carbon. Puternicul gaz a ucis-o în tăcere, Laura a murit probabil în somn, asfixiată de gazul emanat de soba din casă.

Fetița a fost în schimb transportată la Spitalul de Urgență Buzău. Viața ei este în afara oricărui pericol.

„Copilul a fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe şi se află într-o stare mult mai bună, spune şeful UPU. Din păcate, mama fetiței nu a putut fi resuscitată. Copilul a fost internat la pediatria spitalului județean”, a declarat medicul Adrian Zoican potrivit sursei citate.

- Continuarea după publicitate -

„O cunoşteam foarte bine pe Laura”, ne-a declarat Adriana Săgețeanu , o româncă din Italia. „A muncit câțiva ani în Italia, la Trapani. S-a întors în România pentru că a avut nunta acum 3 săptămâni. (…) Este o mare pierdere, o fată extraordinară şi plină de viață, nu s-a certat niciodată cu cineva. Încă nu ne vine să credem.”

Pe pagina de Facebook a Laurei Elena Lemnaru, o altă prietenă din Italia a scris: 

„Dumnezeu să te ierte suflet drag! Ai fost colega mea când lucram la Martelli. Te-am cunoscut ca pe un om minunat, o mamă responsabilă pentru fetiţa ta. Te mândreai cu ea. Nu-mi vine a crede ce tragedie. Condoleanțe familiei.”

Florentin și Laura în ziua nunții lor. Foto: profilul Facebook