fbpx
vineri, 7 octombrie 2022
Informația fără granițe


Șofer român amendat în Germania cu 6.300 de euro, a condus peste 40.000 de km fără permis de conducere

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - marți, 15 septembrie 2020 Etichete: , , , , ,

Un șofer român s-a ales cu amenzi în valoare  de 6.300 de euro după ce a condus mașina de cel puțin 80 de ori fără a avea un permis de conducere valabil, informează Poliția germană printr-un comunicat de presă. Deoarece conaționalul nostru nu și-a plătit amenzile, acesta a fost condamnat în cele din urmă la 180 de zile de închisoare.

Bărbatul român, în vârstă de 30 de ani, a fost oprit de polițiștii germani în seara zilei de duminică, 13 septembrie 2020, în timpul unui control de rutină din localitatea Weil am Rhein. La verificarea documentelor sale de identitate, agenții de poliție au constatat că pe numele șoferului există un mandat de arestare emis de o instanță germană pentru neplata unor amenzi în valoare de 6.300 de euro.

Conform polițiștilor germani, bărbatul român făcea curierat și a condus autoturismul prin Germania de-a lungul timpului, fără permis de conducere, pe o distanță totală de peste 40.000 de kilometri. Inculpatul a fost pus sub arest și condus la penitenciar pentru ispășirea pedepsei cu închisoarea.

Susține publicația noastră

Trimite acest articol și prietenilor tăi