sâmbătă, 2 decembrie 2023
Informația fără granițe


Șofer român de TIR arestat în Spania, a rănit șase persoane conducând sub influența alcoolului

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - marți, 3 septembrie 2019 Etichete: , , , ,

Poliția Locală din localitatea spaniolă Sevilla a arestat luni, 2 septembrie 2019, un șofer român în vârstă de 52 de ani care a rănit șase persoane conducând sub influența alcoolului.

Imagine de la locul accidentului. Sursa foto: elcorreoweb.es

Potrivit ziarului spaniol El Correo, totul s-a întâmplat în jurul orei 10:30 de luni dimineața, în apropierea stației de metrou Ronda Urbana Orte, unde un TIR înmatriculat în România, la Sibiu, a lovit două mașini care se aflau oprite la culoarea roșie a semaforului. Strada pe care se afla TIR-ul de 40 de tone este una pe care traficul autovehiculelor de mare tonaj este interzis.

TIR-ul românesc implicat în accident

În urma impactului dintre TIR și cele două autoturisme, șase persoane au fost rănite, fiind transportate ulterior la spital. Persoanele au vârste cuprinse între 39 și 61 de ani.

- Continuarea după publicitate -

Conform sursei citate, polițiștii au observat cu uimire că șoferul conducea desculț, sub influența alcoolului și nu a avut nicio reținere să urineze pe o roată a TIR-ului chiar de față cu agenții de poliție. Bărbatul român a fost pus sub arest pentru vătămare corporală și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

DISTRIBUIE