fbpx
joi, 30 iunie 2022
Informația fără granițe


Șofer român de TIR găsit mort în cabină, într-o parcare din Franța

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - miercuri, 13 ianuarie 2021 Etichete: , , , , , ,

Tragica descoperire a fost făcută în cursul dimineții de marți, 12 ianuarie 2021, într-o parcare din portul Santes, în Franța, unde un șofer român în vârstă de 42 de ani a fost găsit fără viață în cabina TIR-ului pe care-l conducea. Autoritățile locale au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauza decesului, dar primele investigații arată că nu a suferit o moarte violentă, informează publicația franceză La Voix du Nord.

Conaționalul nostru a ajuns în seara zilei de luni în parcarea din fața companiei ID Logistic, de unde urma să preia o comandă a doua zi. În dimineața următoare, însă, văzând că șoferul nu venea cu TIR-ul la încărcare, un angajat al companiei a mers în parcare și a încercat să intre în contact cu el.

Ușile cabinei erau închise, iar șoferul român nu răspundea, dar prin geam se putea observa că bărbatul era întins pe patul din spatele scaunelor. Angajatul ID Logistic a decis atunci să spargă geamul din partea pasagerului și să intre în cabină, descoperind astfel că șoferul era mort. Conform celor declarate de angajatul companiei de transport, încălzitorul din cabină era încă în funcțiune.

- Continuarea articolului după publicitate -

Apelul la 112 pentru a solicita ajutor a fost făcut în jurul orei 12:00 PM, mai precizează ziarul francez, iar la fața locului s-a prezentat personalul medical din cadrul unității de pompieri din Santes. Din nefericire, pentru conaționalul nostru de 42 de ani nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

TIR-ul în care a fost găsit corpul neînsuflețit al conaționalului nostru. Foto: La Voix du Nord

La fața locului s-au prezentat și jandarmii din Hallennes-lez-Haubourdin care au deschis o anchetă pentru a stabili cauza decesului. Primele investigații arată, însă, că pe corpul șoferului român nu existau semne de violență. Trupul său neînsuflețit a fost transportat la institutul criminalistic pentru efectuarea autopsiei.

Susține publicația noastră

Trimite acest articol și prietenilor tăi