fbpx
miercuri, 17 august 2022
Informația fără granițe


Șofer român de TIR jefuit de falși polițiști în Germania

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - luni, 22 martie 2021 Etichete: , , , , , , , , ,

Un șofer român de TIR a fost jefuit în seara zilei de duminică, 21 martie 2021, în Germania, de niște persoane care s-au dat drept polițiști. Suspectând că ceva este în neregulă, conaționalul nostru a încercat să-i înfrunte, dar infractorii l-au amenințat cu pistolul.

Potrivit publicației germane Kölner Stadt-Anzeiger, infractorii l-au oprit pe șoferul de TIR în timp ce circula pe autostrada A1, în dreptul localității Hürth din landul german Renania de Nord-Westfalia. Aceștia l-au scos apoi de pe autostradă și l-au condus pe un drum lăturalnic, sub pretextul că trebuie să efectueze verificări detaliate.

Când s-au oprit, falșii polițiști i-au luat actele cu portofel cu tot și i-au spus că vor merge la mașină pentru a controla documentele și banii românești pe care-i avea în portofel. Conaționalul nostru a înțeles atunci că ceva nu este în regulă și a încercat să-i înfrunte pe cei doi răufăcători, dar aceștia l-au amenințat cu o armă pentru a-l speria, apoi au fugit.

Șoferului român, un tânăr în vârstă de 29 de ani, nu i-a mai rămas atunci decât să alerteze forțele de ordine și să denunțe jaful.

Susține publicația noastră

Trimite acest articol și prietenilor tăi