fbpx
vineri, 7 octombrie 2022
Informația fără granițe


Șofer român lăsat fără mașină în Austria, avea numai 3 roți la platforma pe care transporta un autoturism

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - marți, 4 mai 2021 Etichete: , , , , ,

Un șofer român în vârstă de 30 de ani a fost lăsat fără furgonetă după ce a fost prins de polițiștii austrieci în Austria Inferioară tractând o platformă pentru transportat autoturisme la care avea numai trei roți.

În plus, agenții de poliție au găsit în total 21 de defecțiuni la autovehiculul condus de conaționalul nostru și au fost nevoiți să-l pună sub sechestru.

Potrivit publicației locale NÖN.at, polițiștii s-au intersectat cu șoferul român la benzinăria S1 din Rannersdorf și nu le venea să creadă ceea ce vedeau.

Platforma tractată de furgonetă condusă de bărbatul de 30 de ani avea numai trei roți, iar cea de-a patra, din partea stângă, în față, lipsea complet.

Platforma tractată de șoferul român. Foto: non.at

Ulterioare verificări efectuate de agenții de poliție la furgoneta și platforma tractată au scos la iveală alte 21 defecțiuni, 4 dintre ele fiind foarte grave și care reprezentau un „pericol iminent”.

Polițiștii austrieci au decis astfel să-i rețină plăcuțele și certificatele de înmatriculare, denunțând apoi șoferul român la autoritatea raională.

Susține publicația noastră

Trimite acest articol și prietenilor tăi