fbpx
luni, 23 mai 2022
Informația fără granițe


Șofer român de TIR mort în Franța în timp ce se afla la volan. Anchetatorii presupun că a suferit un infarct

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - vineri, 28 august 2020 Etichete: , , , , ,

Un șofer de naționalitate română, despre care anchetatorii nu au dat mai multe detalii, a murit la volanul TIR-ului pe care-l conducea în cursul zilei de joi, 27 august 2020, pe drumul D338, în zona comercială din nordul localității Le Mans, Franța.

Potrivit publicației locale Ouest France, tragedia a avut loc în jurul orei 11:30 din dimineața zilei de ieri, când conaționalul nostru se afla la volanul unui automarfar de 38 de tone în apropierea hypermarketului Auchan din Le Mans. La un moment dat, șoferul român a pierdut controlul volanului și s-a lovit cu TIR-ul de un obelisc de pe marginea drumului.

Imagine de la locul tragedie. Foto: Le Maine Libre/ouest-france.fr

Un trecător a alertat imediat autoritățile locale și la fața locului s-au prezentat în scurt timp atât pompierii, cât și o ambulanță. Personalul medical de pe ambulanță nu a putut face nimic altceva, însă, decât să constate decesul șoferului român.

- Continuarea articolului după publicitate -

Din primele investigații reiese că impactul automarfarului cu construcția din beton nu a provocat daune semnificative cabinei, prin urmare nu ar fi provocat nici decesul șoferului. Din acest motiv, până la sosirea rezultatelor autopsiei anchetatorii presupun că victima a suferit un infarct în timp ce se afla la volan, ceea ce a condus și la ieșirea TIR-ului de pe carosabil.

Automarfarul condus de conaționalul nostru aparține unei firme de transport din Danemarca și nu era încărcat cu marfă la momentul producerii accidentului.

Susține publicația noastră

Trimite acest articol și prietenilor tăi