fbpx
joi, 21 octombrie 2021
Informația fără granițe


Soția unui român plecat la muncă în străinătate și-a părăsit copiii și a fugit cu un bărbat cunoscut pe Facebook

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din România Știri - sâmbătă, 13 martie 2021 Etichete: , , , , , ,

Un bărbat plecat la muncă în străinătate s-a trezit că cei 6 copii ai săi au fost abandonați, din senin, de mama lor, aceasta fugind cu un bărbat cunoscut pe Facebook. Minorii au vârste cuprinse între 5 și 14 ani, iar tatăl lor este nevoit acum să se întoarcă în țară pentru a avea grijă de ei, relatează publicația locală Obiectiv de Suceava.

Polițiștii din orașul sucevean Frasin au fost informați în jurul orei 21:25 de joi, 11 martie 2021, că Liliana N., în vârstă de 37 de ani și domiciliată în comuna Stulpicani, a părăsit brusc domiciliul și i-a lăsat pe cei 6 copii minori ai săi în grija nimănui. Cel mai mare dintre copii, în vârstă de 14 ani, le-a spus polițiștilor că, în timp ce a fost plecat la un prieten în acea seară, mama lui și-a făcut bagajele și a plecat pur și simplu de acasă, lăsându-i nesupravegheați pe frații băiatului, cu vârste între 5 și 12 ani.

Persoanele din anturajul familiei au declarat că Liliana vorbea des pe rețelele de socializare cu un alt bărbat și presupun că aceasta ar fi plecat împreună cu el. Femeia este cercetată acum de polițiștii din Frasin, iar asupra situației copiilor va fi informat și Compartimentul de Asistenţă Socială din cadrul primăriei comunei Stulpicani.

- Continuarea articolului după publicitate -

Copiii au rămas între timp în grija unei alte surori, în vârstă de 21 de ani, care nu locuiește cu ei. Aceasta este, însă, doar o măsură provizorie, deoarece tatăl copiilor, care lucrează în Anglia, a spus că se va întoarce acasă în curând pentru a avea grijă de ei.

Susține publicația noastră

Trimite acest articol și prietenilor tăi