duminică, 1 octombrie 2023
Informația fără granițe


Spania: A fost inaugurat primul centru medical românesc – Centro Medico Maria

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Știri - marți, 27 octombrie 2020 Etichete: , , , , ,

Ambasada României în Regatul Spaniei salută inaugurarea primei investiții românești în domeniul medical privat din Spania. Începând cu această săptămână, cetățenii români din Spania pot beneficia de servicii medicale și consultații în limba română în cel mai nou centru medical din Valencia, „Centro Medico Maria”, se arată pe pagina Facebook a instituției diplomatice române.

„Centro Medico Maria” este prima investiție medicală românească din Spania

Cu această ocazie, ambasadorul României în Regatul Spaniei, Gabriela Dancău, a transmis felicitări pentru inaugurarea centrului medical românesc, „un exemplu al gradului ridicat de calificare al specialiștilor români care practică medicina în străinătate, diversificând paleta domeniilor în care activează românii din Spania”.

Dr. Cristian Boteanu, unul dintre fondatorii acestui proiect, care trăiește și practică medicina de peste 10 ani în Comunitatea Valenciană (Gandia), precizează că deschiderea clinicii s-a realizat și la cererea a numeroși cetățeni români dornici să beneficieze de servicii medicale în limba maternă.

Pe site-ul web al clinicii putem citi: „Medici români pentru tine, medicină generală, psihologie, analize de laborator, teste de permis de conducere și alte specialități. Este o clinică românească pentru tine unde ești primit de personal românesc.”

Consultații cu sau fără asigurare

Nu ai nevoie obligatoriu de asigurare. Nu aștepți câteva săptămâni pentru ecografie, poți rezolva de la analize pentru nuntă, la carnete de șoferi în limba română și teste pentru călătorii cu răspuns în doar 24 de ore în limba română.

- Continuarea după publicitate -
DISTRIBUIE