miercuri, 4 octombrie 2023
Informația fără granițe


Spania: Dana, mama româncă a unei fetițe de numai 7 luni, dispărută fără urmă

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - duminică, 23 iunie 2019 Etichete: , , , , , , , ,

Dana Leonte, o tânără româncă de 31 de ani care locuiește de 15 ani în Spania, spunea mereu că „fetița este viața ei” și că și-a dorit mult un copil. Împreună cu concubinul său, un bărbat spaniol pe nume Sergio, au reușit în cele din urmă să aducă pe lume o fetiță care s-a născut în urmă cu 7 luni, dar de mai bine de 10 zile fetița stă fără mama sa, fiindcă Dana este de negăsit.

Dana și Sergio au locuit timp de 2 ani în localitatea Arenas din provincia Malaga, apoi conaționala noastră a deschis un bar în satul Pilar II din aceeași provincie și s-au mutat acolo, unde avea în plan mai multe proiecte pentru viitorul său și al familiei sale.

Cu toate acestea, în data de 11 iunie 2019 tânăra mamă româncă nu s-a mai întors acasă după ce a terminat munca, iar Sergio a depus o plângere la poliția locală în ziua următoare, spunându-le acestora că femeia „a părăsit locuința în mod voluntar fiindcă avea niște probleme de rezolvat”, relatează El Español. Totodată, Sergio le-a mai spus polițiștilor că tânăra româncă a luat cu ea niște haine și bani cu o zi înainte și l-a sunat pentru a-i explica decizia sa.

Dana Leonte, 31 de ani, dispărută fără urmă în Spania. Sursa foto: elespanol.com

Cu toate acestea, Florin Leonte, fratele Danei, crede că sora sa nu a plecat de bună voie și spune că s-a întâmplat ceva cu ea, fiindcă nu ar fi plecat fără să-l anunțe și cu atât mai puțin fără fetița sa de numai 7 luni.

„Eu cred că sa întâmplat ceva cu ea, era foarte dependentă de telefonul mobil, de toate aplicațiile, dar nu mai știm nimic de ea din 12 iunie. Aș fi aflat. Am vorbit cu prieteni din România, Italia și Germania și nu știe nimeni nimic de ea”, a spus Florin pentru sursa citată.

- Continuarea după publicitate -

Dana și concubinul său se pare că aveau o relație cu probleme, în trecut tânăra româncă depunând o plângere la poliție împotriva lui Sergio pentru violență, dar fratele Danei a declarat că nu știa despre acest lucru.

DISTRIBUIE