luni, 11 decembrie 2023
Informația fără granițe


Spania: Paul este dispărut de peste 2 săptămâni, soția și cei trei copii îl așteaptă acasă

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - miercuri, 13 noiembrie 2019 Etichete: , , , , , , ,

Un bărbat român care este rezident alături de soție și copii într-o localitate spaniolă din comunitatea autonomă Castilla și León este dispărut din data de 30 octombrie 2019, iar familia sa și autoritățile spaniole îl caută cu disperare.

Paul Piper Bajaram, în vârstă de 38 de ani, locuiește în localitatea Sanchotello cu soția și cei trei copii ai lor, dar în data de 30 de octombrie 2019 acesta a dispărut din senin și de atunci este de negăsit, anunță Asociaciòn SOS Desaparecidos.

- Continuarea după publicitate -

Claudia, sora conaționalului nostru dispărut, care este foarte apreciată în Sanchotello unde și-a deschis o frizerie, spune că fratele ei nu a fost plecat niciodată atât de mult timp, chiar dacă a mai părăsit domiciliul și cu alte ocazii.

„Nu a plecat niciodată mai mult de două zile. Nu și-a luat mașina, nici telefonul mobil, nici banii. Pe data de 4 noiembrie se afla în Palencia, deoarece Poliția Națională ne-a spus că l-au legitimat acolo. Pe data de 5, niște cunoscuți ne-au spus că l-au văzut în localitățile Guijuelo și Fuentes de Béjar”, a declarat sora lui Paul, citată de La Gaceta de Salamanca.

- Continuarea după publicitate -

Paul Piper Barajam are 38 de ani, 1,70 metri înălțime, corp atletic, chelie parțială, ochi negri și este de cetățenie română. SOS Desaparecidos îi roagă pe  toți cei care l-au văzut pe conaționalul nostru sau au informații despre locația sa să sune la Garda Civilă din Spania sau la numerele de telefon: 0034 642 650 775 / 0034 649 952 957.

Paul Piper Barajam, 38 de ani, dispărut din data de 30 octombrie 2019