vineri, 8 decembrie 2023
Informația fără granițe


Spania: Pieton român accidentat mortal de o mașină, șoferul a fugit de la locul accidentului

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - duminică, 19 ianuarie 2020 Etichete: , , , , , , ,

Un bărbat român și-a pierdut viața în dimineața zilei de duminică, 19 ianuarie 2020, după ce a fost lovit de o mașină pe șoseaua N-234 din localitatea spaniolă Calatayud, provincia Zaragoza. Șoferul mașinii care l-a accidentat pe conaționalul nostru nu s-a oprit pentru a-i acorda primul ajutor și a fugit de la fața locului.

Accidentul s-a produs în jurul orei 05:00 din această dimineață, scrie ziarul spaniol La Vanguardia, la kilometrul 255 al șoselei menționate mai sus, la granița dintre localitățile Calatayud și Paracuellos de Jiloca. Un autoturism a lovit din plin un bărbat român în vârstă de 52 de ani care circula pe jos pe același drum și care se pare că locuia în localitatea Paracuellos de Jiloca.

- Continuarea după publicitate -

Șoferul mașinii a părăsit imediat locul accidentului fără a acorda primul ajutor conaționalului nostru care a decedat din cauza rănilor suferite. Potrivit altor surse locale, un trecător a găsit corpul fără viață al bărbatului român abia în jurul orei 08:50 din această dimineață și a alertat autoritățile. Victima nu avea documente asupra sa și a fost nevoie să fie identificat de familie ulterior la Institutul de Medicină Legală din Aragon.