joi, 8 iunie 2023
Informația fără granițe


Spania: Pieton român accidentat mortal de o mașină, șoferul a fugit de la locul accidentului

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - duminică, 19 ianuarie 2020 Etichete: , , , , , , ,

Un bărbat român și-a pierdut viața în dimineața zilei de duminică, 19 ianuarie 2020, după ce a fost lovit de o mașină pe șoseaua N-234 din localitatea spaniolă Calatayud, provincia Zaragoza. Șoferul mașinii care l-a accidentat pe conaționalul nostru nu s-a oprit pentru a-i acorda primul ajutor și a fugit de la fața locului.

Accidentul s-a produs în jurul orei 05:00 din această dimineață, scrie ziarul spaniol La Vanguardia, la kilometrul 255 al șoselei menționate mai sus, la granița dintre localitățile Calatayud și Paracuellos de Jiloca. Un autoturism a lovit din plin un bărbat român în vârstă de 52 de ani care circula pe jos pe același drum și care se pare că locuia în localitatea Paracuellos de Jiloca.

Șoferul mașinii a părăsit imediat locul accidentului fără a acorda primul ajutor conaționalului nostru care a decedat din cauza rănilor suferite. Potrivit altor surse locale, un trecător a găsit corpul fără viață al bărbatului român abia în jurul orei 08:50 din această dimineață și a alertat autoritățile. Victima nu avea documente asupra sa și a fost nevoie să fie identificat de familie ulterior la Institutul de Medicină Legală din Aragon.

DISTRIBUIE