luni, 11 decembrie 2023
Informația fără granițe


Spania: Un spaniol a încercat să violeze menajera româncă sub amenințarea pistolului, femeia a fugit dezbrăcată în stradă

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - vineri, 15 noiembrie 2019 Etichete: , , , , ,

Agresiunea a avut loc în dimineața zilei de sâmbătă, 9 noiembrie 2019, în locuința unui bărbat spaniol din localitatea Carlet, comunitatea autonomă Valencia, unde o femeie româncă lucra ca menajeră. Conaționala noastră a fost dezbrăcată cu forța, sub amenințarea pistolului și lovită în mod repetat de angajatorul ei, în încercarea de a întreține raporturi sexuale cu ea.

Potrivit ziarului Levante, femeia româncă în vârstă de 35 de ani s-a prezentat sâmbătă, în jurul orei 10:30, la locuința bărbatului spaniol pentru a face curățenie, dar odată ajunsă acolo, acesta a încuiat ușa și a început să devină agresiv cu ea. Bărbatul, care este în vârstă de 41 de ani, a scos apoi un pistol cu care a încercat să o intimideze pe femeie, a rupt hainele de pe ea și i-a spus că de mult timp își dorește să facă sex cu ea.

- Continuarea după publicitate -

„Mi-a spus că dacă nu tac din gură, mă omoară pe loc”, le-a spus femeia româncă anchetatorilor.

Spaniolul a lovit-o în repetate rânduri pe conaționala noastră cu pistolul, fracturându-i acesteia piciorul drept și provocându-i răni pe tot corpul, dar când s-a dus să ia alt obiect cu care să o lovească, româncă a profitat de ocazie și a fugit în stradă, în ciuda faptului că era complet dezbrăcată. Bărbatul spaniol se pare că a tras chiar și un foc de armă pentru a speria victima, dar glonțul nu a atins-o pe aceasta, ci a lovit o ușă. Odată ieșită în stradă, românca a început să strige după ajutor, iar o femeie spaniolă care face parte din Consiliul Local al orașului a ajutat-o, chemând totodată autoritățile și o ambulanță la fața locului.

Femeia româncă agresată de spaniol. Sursa foto: www.levante-emv.com

- Continuarea după publicitate -

Agresorul a fost denunțat în stare de libertate pentru agresiune sexuală, iar pe numele său a fost eliberat și un ordin de restricție care-i interzice să se mai apropie de femeia româncă la o distanță mai mică de 150 de metri. Bărbatul spaniol susține însă că a plătit-o pe femeie pentru a face sex, nu pentru a-i face curățenie și neagă că ar fi folosit vreo armă, mai scrie sursa citată.