fbpx
vineri, 7 octombrie 2022
Informația fără granițe


Supărat că fiica lui a plecat să locuiască împreună cu iubitul ei, un român din Spania le-a dat foc la casă

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - joi, 15 octombrie 2020 Etichete: , , ,

Un bărbat român din Spania a fost arestat în dimineața zilei de miercuri, 14 octombrie 2020, după ce a incendiat casa în care fiica lui și iubitul acesteia locuiau. Un copil de numai 6 ani a suferit răni pe 50% din corp în urma incendiului, relatează publicația locală Las Provincias.

Casa incendiată. Foto: lasprovincias.es

Potrivit sursei citate, totul s-a întâmplat în jurul orei 3:00 din noaptea de marți spre miercuri, pe strada Pescadores din cartierul Cabanyal, în Valencia. Ion P., cetățean român în vârstă de 51 de ani, se pare că a aruncat benzină pe ușa de la intrarea casei în care fiica lui, iubitul acesteia dar și familia iubitului locuiau, apoi i-a dat foc.

Interiorul locuinței incendiate de bărbatul român. Foto: lasprovincias.es

Alertați de vecini, la fața locului au sosit în scurt timp pompierii, precum și patru ambulanțe, dar și mai multe patrule ale Poliției Naționale și Poliției Locale. Din nefericire, un copil de numai 6 ani care locuia în acea casă a suferit arsuri pe 50% din corpul său, iar alte patru persoane au fost rănite. Conform celor relatate de presa locală, este vorba despre o femeie de 48 de ani și un bărbat de 53 de ani, care au suferit arsuri de gradul II și III și au fost transportați la spitalul La Fe, precum și despre doi tineri de 27 și 26 de ani care au suferit o intoxicație cu fum și alte răni ușoare.

Forțele de ordine intervenite la casa incendiată pentru investigații. Foto: lasprovincias.es

Ion P. a fugit cu un scuter imediat după incendiu, dar mai mulți martori l-au văzut și au dat detalii polițiștilor referitoare la identitatea sa, iar după numai o oră de la incendiu acest a fost pus sub arest. Din cele relatate de anchetatori, bărbatul român intrase în conflict cu familia respectivă după ce fiica lui s-a mutat în casa lor pentru a locui cu iubitul ei care făcea parte din acel nucleu familial. Tatăl fetei nu a aprobat această relație niciodată, iar gestul său ar fi fost unul de răzbunare, mai scrie sursa citată.

Susține publicația noastră

Trimite acest articol și prietenilor tăi