vineri, 8 decembrie 2023
Informația fără granițe


SUV-ul complet electric al BYD Tang face furori în Norvegia

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Auto Tehnologie - joi, 23 decembrie 2021 Etichete: , , , ,

Lansarea cu succes a SUV-ului complet electric BYD Tang în Norvegia a stârnit o cerere puternică a clienților pentru primele 1.000 de vehicule care au fost livrate în această țară, cunoscută pentru apetitul locuitorilor săi pentru mașini electrice. Recenta sosire a acestor SUV-uri ecologice în Norvegia l-a bucurat pe cel de-al 1000-lea cumpărător să primească cu mândrie noul său model BYD Tang prin distribuitorul norvegian al producătorului chinez, RSA.

Aceasta este o etapă importantă pentru un BYD Tang care începe cu un singur model pe o singură piață, înainte de a pătrunde pe alte piețe europene.

- Continuarea după publicitate -

SUV-ul de la BYD Tang cu șapte locuri este deosebit de atractiv pentru familii, dar versatilitatea și designul său elegant sunt, de asemenea, de mare interes pentru o mare varietate de clienți. Ca vehicul cu tracțiune integrală, Tang este soluția ideală pentru condițiile montane și de climă din Norvegia.

La un preț competitiv în categoria sa, BYD Tang câștigă rapid teren în Norvegia ca SUV complet electric, cu un excelent raport calitate-preț. Mașina echipată complet costă 599.900 NOK (59.667 EUR / 67.633 USD), fiind dotată cu o baterie Blade Ultra de 86,4 kWh, care oferă o autonomie de 528 km (WLTP City) și 400 km (WLTP total). De asemenea, oferă încărcare rapidă de la 30% la 80% în 30 de minute, cu o putere de ieșire de 110 kW DC. Mașina electrică accelerează până la 100 km/h în doar 4,6 secunde.

La nivel global, BYD a înregistrat în luna noiembrie un record de vânzări pentru întreaga sa gamă de autoturisme electrice, întărindu-și poziția de lider mondial în producția de vehicule cu energie nouă (NEV). Această poziție a urmat unei perioade de nouă luni de creștere a vânzărilor modelului BYD. Până la sfârșitul lunii noiembrie, vânzările anuale combinate de autoturisme ale BYD NEV au depășit 500.000 de unități, subliniind supremația sa în sectorul global NEV.

- Continuarea după publicitate -