sâmbătă, 2 decembrie 2023
Informația fără granițe


Tânăr moldovean dispărut în străinătate. Cine are informații este rugat să se adreseze poliției

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Articole corelate Din diaspora Știri - vineri, 23 decembrie 2022 Etichete: , , , , ,

Ion Ionașco, un moldovean în vârstă de 22 de ani care este student la Universitatea Maastricht (Olanda), a fost dat dispărut de Poliția din Manchester (Anglia) după ce a fost văzut ultima dată miercuri, 14 decembrie, la o locație fast-food din metropola britanică.

Ion venise în vizită la un prieten rezident în Manchester pentru a petrece împreună weekendul de vineri, 9 decembrie, până duminică, 11 decembrie. Din cauza anulării zborului de întoarcere la Maastricht, el a fost nevoit să rămână mai mult timp în Manchester.

Potrivit Manchester Evening News, Ion a fost văzut ultima dată miercuri, 14 decembrie 2022, în jurul orei 6:55 p.m. în timp ce vizita locația fast-food Popolino de pe Oxford Road din Manchester City Centre.

Tânărul a intrat în locația fast-food și a cerut ceva de mâncare, iar o persoană generoasă din public s-a oferit, cu amabilitate, să-i îndeplinească dorința.

Apoi Ion a fost văzut cum a plecat de la fast-food și a mers către Grosvenor Street, aceasta fiind ultima imagine înregistrată cu el.

- Continuarea după publicitate -

Poliția din Manchester îndeamnă persoana care l-a ajutat pe Ion să o contacteze și să furnizeze orice informații pe care le-ar putea avea despre întâlnirea lor, deoarece ar putea ajuta la investigația aflată în plină desfășurare.

În prezent, Ion nu mai are niciun mod de a accesa bani sau o metodă de a-și contacta familia sau prietenii.

El este descris ca un bărbat înalt de 1,83 metri, cu o construcție atletică, păr șaten creț, poartă ochelari rotunzi și este nebărbierit. Se crede că a fost văzut ultima dată purtând o jachetă neagră, cu guler roșu, pantaloni negri, adidași negri și un fular negru la gât.

Ofițerii sunt tot mai preocupați și doresc să se asigure că acesta este bine și în siguranță.

Orice persoană care are informații despre locul unde se află Ion trebuie să contacteze poliția urgent la numărul de telefon: 0161 856 6049 sau 101.

- Continuarea după publicitate -

De asemenea, informațiile se pot trimite pe site-ul GMP: www.gmp.police.uk. Alternativ, se pot raporta informații în mod anonim la organizația independentă Crimestoppers la numărul: 0800 555 111.

DISTRIBUIE