vineri, 8 decembrie 2023
Informația fără granițe


Tânăr mort în Italia într-un grav accident. Gheorghi avea numai 31 de ani

Scris de: Daniela Stoica , înv Fără categorie - marți, 4 februarie 2020

Un ucrainean de origine română, Gheorghi Bricicaru în vârstă de 31 de ani a murit în seara de duminică, 2 februarie, într-un tragic accident de mașină care a avut loc la Nonantola, în provincia Modena din Emilia-Romagna. Mașina tânărului bărbat s-a izbit frontal cu un alt autoturism care venea din sens opus, iar Gheorghi a decedat la scurt timp din cauza rănilor suferite în urma impactului, scrie La Repubblica.

Accidentul s-a produs în jurul orei 21.00, pe șoseaua provincială de vest, după podul Navicello spre Vila Cesi din Nonantola. Gheorghi Bricicari se afla la volanul unei mașini Alfa Romeo 156 și s-a ciocnit frontal cu autoturismul Hunday Insight, condus de un tânăr de 34 de ani care a suferit răni minore.

- Continuarea după publicitate -

O femeie care se deplasa în momentul accidentului cu automobilul și a văzut cele întâmplate s-a oprit pentru a acorda răniților primul ajutor.

Pentru scoaterea tânărului ucrainean dintre resturile contorsionate ale mașinii sale a fost nevoie însă de echipa de descarcerare a echipei de pompieri. Ambii șoferi au fost transportați de urgență la spitalul din Baggiovara, Gheorghi a fost internat la secția de terapie intensivă, dar din nefericire a murit la scurt timp din cauza rănilor grave suferite în momentul impactului dintre cele două mașini.

La locul accidentului s-au prezentat trei ambulanțe și o autospecială, alături de agenții Poliției Rutiere.

- Continuarea după publicitate -