miercuri, 21 februarie 2024
Informația fără granițe


Tânăr român adoptat de mic în străinătate, apel emoționant pentru a-și găsi mama biologică. „Nu este zi să nu mă gândesc la ea”

Scris de: Mihai Diaconu , înv Articole corelate Blog Din diaspora Știri - marți, 13 februarie 2024 Etichete: , , , ,

Ștefan Buliga, născut la data de 27 decembrie 1990 în orașul Alexandria, județul Teleorman, face un apel emoționant către poporul român în încercarea de a-și găsi mama biologică, Ancuța Buliga, originară din Mircești, județul Iași.

Adoptat la o vârstă fragedă, Ștefan a crescut departe de țara natală, ajungând să trăiască în Noua Zeelandă, dar niciodată nu și-a uitat rădăcinile și a fost cuprins mereu de o dorință arzătoare de a-și cunoaște familia biologică.

Într-un mesaj plin de speranță și dor, Ștefan își exprimă profundele sentimente și întrebările care l-au însoțit de-a lungul vieții:

„Nu este zi să nu mă gândesc la ea, dacă este bine, dacă a reușit să-și refacă viața, dacă este sănătoasă. Este visul meu cel mai mare, să o găsesc, să-i aud vocea…”

El precizează, de asemenea, ca ar vrea să știe și dacă are frați sau surori, arătându-și astfel dorința de a reconstrui legăturile pierdute cu familia sa biologică.

Ștefan face apel la bunăvoința și solidaritatea românilor, rugând pe oricine ar putea avea informații să contribuie la reunirea sa cu familia biologică.

„De aceea vă rog să mă sprijiniți în căutarea familiei mele distribuind anunțul meu și orice informație aveți vă rog să lăsați un mesaj privat paginii The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”, îndeamnă el, subliniind importanța fiecărei piste care ar putea duce la aflarea adevărului.

Într-o lume vastă și adesea împărțită de distanțe mari, poveștile de genul acesteia ne reamintesc de puterea conexiunilor umane și de nevoia intrinsecă de a aparține și de a cunoaște propriile origini.

Apelul lui Ștefan Buliga nu este doar o căutare personală, ci și o mărturie a legăturilor indisolubile care formează țesătura familiei, indiferent de circumstanțe.