vineri, 8 decembrie 2023
Informația fără granițe


Tânăr român din Anglia, întors în concediu în România, ucis sub ochii logodnicei de un om al străzii

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din România Știri - luni, 31 august 2020 Etichete: , , , , , ,

„Am încercat să îi opresc sângerarea. Am vrut să îl ajut să nu piardă mult sânge. I-am rupt hainele de pe el să văd unde îi este rana. Pentru că inițial nu știa nimeni unde a fost băiatul înjunghiat și puneau cârpe peste tot, să-i oprească sângerarea.”

Mărturia de mai sus aparține unei persoane care a asistat la omuciderea unui tânăr român întors în concediu din Anglia, o crimă care a avut loc sub privirea îngrozită a logodnicei sale cu care ieșise în oraș să petreacă o seară relaxantă împreună. Agresiunea, care s-a petrecut în Satu Mare cu puțin înainte de miezul nopții din seara de vineri, 28 august 2020, a fost surprinsă și de camerele de luat vederi din zonă, iar imaginile pot fi vizualizate în reportajul publicat de Observator pe site-ul său.

- Continuarea după publicitate -

Potrivit sursei citate, tânărul se numea Beniamin Oiegaș, avea doar 29 de ani și își făcea planuri de căsătorie cu iubita lui, care se afla lângă el în acea seară. Crimnalul, un om al străzii în vârstă de 35 de ani și binecunoscut de forțele de ordine, se pare că le-a blocat strada celor doi tineri și a încercat să-i agreseze. Când s-a apropiat de iubita lui Beniamin, însă, acesta a intervenit pentru a apăra-o, dar cerșetorul l-a înjunghiat cu un cuțit provocându-i o rană foarte gravă tânărului de 29 de ani.

Beniamin Oiegaș, 29 de ani. Foto: ObservatorNews.ro

Atât iubita victimei, cât și alte persoane care au asistat îngrozite la scenă, au încercat să oprească sângerarea în timp ce alți martori sunau la 112 pentru a cere intervenția unei ambulanțe. În cele din urmă, Beniamin a fost transportat la spital, dar medicii nu au putut face nimic pentru a-l salva, iar după câteva ore tânărul s-a stins din viață.

- Continuarea după publicitate -

Agresorul a fugit de la fața locului după înjunghiere, dar a fost prins la câteva minute de polițiști și a fost pus sub arest. Din primele informații reiese că bărbatul a mai ajuns la Poliție și cu alte ocazii, tot pentru violență, iar în ultimii 10 ani a fost amendat de 75 de ori.

„Îl cunoşteam pentru că era un om al străzii, se lega de toată lumea. A trebuit să se întâmple ce s-a întâmplat ca cineva să ia măsuri, deşi autorităţile ştiau despre persoana asta că este foarte agresivă”, a declarat un localnic.

„A căzut un om nevinovat care, vă spun sincer, era un copil deosebit”, a adăugat un alt localnic.