duminică, 2 aprilie 2023
Informația fără granițe


Tânăr român dispărut în drum spre Franța. Marius nu a mai dat niciun semn de viață de trei săptămâni

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora În evidență Prima pagină Știri - luni, 12 octombrie 2020 Etichete: , , , , , , ,

Un tânăr român plecat în străinătate este căutat cu disperare de familia rămasă în țară. Marius Ordean are 21 de ani, este din Mihalț, județul Alba și în urmă cu trei săptămâni a plecat spre Franța la volanul mașinii personale. Ultima dată când a vorbit cu rudele era într-o parcare din Germania, scrie Alba24.ro.

Familia tânărului spune că, în urmă cu trei săptămâni Marius a plecat spre Franța, unde lucra de ceva vreme. De atunci nu se mai știe nimic de el

Tânărul ar fi plecat singur din Mihalț, la volanul mașinii sale. Ultima dată a vorbit cu sora lui, căreia i-ar fi spus că se află într-o parcare din Germania. De atunci telefonul lui este închis și tânărul nu a mai dat niciun semn de viață. Rudele au semnalat dispariția lui la poliție și cer în același timp ajutorul oamenilor folosind rețelele de socializare.

Marius Ordean, dispărut în drum spre Franța

Într-o postare pe Facebook, mătușa lui Marius Ordean face un apel către comunitate în speranța că își va găsi nepotul:

„El este nepotul meu, Marius Ordean. A plecat din România spre Franța acum trei săptămâni și de atunci nu mai știm nimic de el. Dacă știți ceva de el sau aveți orice informație vă rog să mă contactați. Distribuiți vă rog pe alte grupuri, poate reușim sa îl găsim!” a scris Anica Colcer pe profilul ei de Facebook.