marți, 26 septembrie 2023
Informația fără granițe


Tânăr român dispărut în străinătate. Apelul disperat al familiei

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Știri - duminică, 4 iunie 2023

O familie disperată din România face apel la ajutor pentru a-l găsi pe Petru Marian Pal, în vârstă de 25 de ani, dispărut în Germania în seara de vineri, 2 iunie 2023.

Petru a dispărut în timp ce se îndrepta spre Franța. Sora sa nu a mai reușit să ia legătura cu el de vineri seară, telefonul tânărului român rezultând închis.

Petru Marian Pal a plecat din România joi, 1 iunie, la bordul unui microbuz. Petru, care lucrează în Franța, venise în România pentru două săptămâni și tocmai își schimbase buletinul.

Pe teritoriul Germaniei șoferul l-a înștiințat că va trebui să schimbe microbuzul cu un altul, care îl va duce mai departe.

L-a lăsat într-o zonă de popas și a plecat, dar când celălalt microbuz a sosit la locul respectiv Petru nu mai era acolo. De atunci, nu se mai știe nimic de el.

Petru Marian Pal, 25 de ani, dispărut în Germania în seara de vineri, 2 iunie 2023. Cine are informații este rugat să sune la 00407234160422

„După spusele șoferului el trebuia să facă schimb cu o altă mașină care urma să îl ducă la destinație și în timp de o oră, așteptând următoarea mașină, șoferul spune că nu l-a mai găsit”, ne-a transmis sora tânărului.

- Continuarea după publicitate -

Cei care ar putea avea informații care să ajute la găsirea lui Petru sunt rugați să sune la 00407234160422.

DISTRIBUIE