marți, 26 septembrie 2023
Informația fără granițe


Tânăr român dispărut în străinătate. Căutat cu disperare de mama sa

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Știri - miercuri, 7 iunie 2023

Polițiștii din județul Harghita au făcut apel la populație pentru a ajuta la găsirea unui tânăr originar din Odorheiu Secuiesc, plecat să muncească în străinătate și care nu a mai dat niciun semn de viață din ianuarie 2022, potrivit Agerpres.

Biroul de Presă al Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Harghita a transmis miercuri, 7 iunie, că o femeie din municipiul Odorheiu Secuiesc a sesizat dispariția fiului său, Raduly Norbert, în vârstă de 22 de ani.

Raduly Norbert, în vârstă de 22 de ani. Dat dispărut în străinătate

Conform relatărilor mamei, tânărul a părăsit țara în 2018, plecând să lucreze în străinătate. În ianuarie 2022, Raduly Norbert a luat legătura telefonic cu mama sa, confirmându-i că se află în Olanda și că este în siguranță.

De atunci și până în prezent, acesta nu a mai dat niciun semn de viață și nu poate fi contactat telefonic, a precizat IPJ Harghita.

Poliția cere ajutorul cetățenilor și îi roagă pe cei care dețin informații despre Raduly Norbert sau care pot oferi detalii cu privire la locul în care s-ar putea afla acesta să sune la numărul de urgență 112 sau să ia legătura cu cea mai apropiată unitate de poliție.

Semnalmentele tânărului sunt următoarele: înălțime – 1,70 metri, greutate – 70 de kilograme, constituție atletică, păr scurt și șaten, ochi căprui, tatuaj pe brațul stâng. Orice informație poate fi crucială în găsirea lui Raduly Norbert.

- Continuarea după publicitate -
DISTRIBUIE