fbpx
luni, 23 mai 2022
Informația fără granițe


Tânăr român găsit mort în locuința sa din Germania. Andrei avea numai 23 de ani

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - marți, 15 septembrie 2020 Etichete: , ,

Un tânăr român în vârstă de numai 23 de ani, originar din comuna Bălteni, județul Dâmbovița, a fost găsit fără viață în locuința sa din Germania. Andrei, cum se numea conaționalul nostru, plecase la muncă în străinătate la începutul acestul an și avea de gând să-i ajute pe toți cei dragi lui muncind printre străini, dar acum familia lui are nevoie de ajutor pentru a-i duce trupul neînsuflețit acasă.

Potrivit Știrile Pro TV, tânărul român lucra la o firmă de curățenie în Germania. În cursul zilei de luni, tatăl său a fost sunat de șeful lui Andrei pentru a-i da o veste îngrozitoare: corpul tânărului de 23 de ani a fost găsit fără viață în locuința lui.

Andrei, 23 de ani, găsit mort în locuința lui din Germania. Sursa: Știrile Pro TV

Autoritățile germane au deschis o anchetă, dar momentan iau în considerare orice ipoteză, inclusiv aceea în care Andrei și-ar fi luat viața. Cu toate acestea, familia lui nu crede că ar fi recurs la un gest atât de extrem.

- Continuarea articolului după publicitate -

„Andrei nu ar fi făcut asta, sub nicio formă. Era vesel tot timpul, acum o săptămână, doua avea planuri să îşi aducă acolo familia şi acum deodată să auzim că nu mai e”, a declarat mătușa lui Andrei, Daniela Florescu, pentru sursa citată.

Unul dintre verișorii tânărului decedat a schimbat câteva mesaje cu el înainte să aibă loc tragedia, dar acesta spune că nimic din ceea ce Andrei a spus nu i-ar fi dat de înțeles că ar trece printr-o perioadă dificilă. Familia și prietenii victimei așteaptă așadar de la autoritățile germane un răspuns care să elucideze misterul morții sale.

Între timp, însă, familia lui Andrei trebuie să rezolve o altă problemă cu care se confruntă acum: aceea de a repatria trupul neînsuflețit al acestuia în țară pentru înmormântare. O problemă pe care poate fi rezolvată doar cu ajutorul oamenilor cu inimă mare dispuși să doneze cât pot pentru a permite familiei să acopere costurile mari pentru repatriere și înmormântare.

Cine dorește să ajute, scrie Știrile Pro TV, poate dona prin transfer bancar în următorul cont:

IBAN: RO81RZBR0000060021992036

Titular: Alexandru Drăghici

Susține publicația noastră

Trimite acest articol și prietenilor tăi