marți, 28 martie 2023
Informația fără granițe


Tânăr român găsit mort în locuința sa din Germania. Andrei avea numai 23 de ani

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - marți, 15 septembrie 2020 Etichete: , ,

Un tânăr român în vârstă de numai 23 de ani, originar din comuna Bălteni, județul Dâmbovița, a fost găsit fără viață în locuința sa din Germania. Andrei, cum se numea conaționalul nostru, plecase la muncă în străinătate la începutul acestul an și avea de gând să-i ajute pe toți cei dragi lui muncind printre străini, dar acum familia lui are nevoie de ajutor pentru a-i duce trupul neînsuflețit acasă.

Potrivit Știrile Pro TV, tânărul român lucra la o firmă de curățenie în Germania. În cursul zilei de luni, tatăl său a fost sunat de șeful lui Andrei pentru a-i da o veste îngrozitoare: corpul tânărului de 23 de ani a fost găsit fără viață în locuința lui.

Andrei, 23 de ani, găsit mort în locuința lui din Germania. Sursa: Știrile Pro TV

Autoritățile germane au deschis o anchetă, dar momentan iau în considerare orice ipoteză, inclusiv aceea în care Andrei și-ar fi luat viața. Cu toate acestea, familia lui nu crede că ar fi recurs la un gest atât de extrem.

„Andrei nu ar fi făcut asta, sub nicio formă. Era vesel tot timpul, acum o săptămână, doua avea planuri să îşi aducă acolo familia şi acum deodată să auzim că nu mai e”, a declarat mătușa lui Andrei, Daniela Florescu, pentru sursa citată.

Unul dintre verișorii tânărului decedat a schimbat câteva mesaje cu el înainte să aibă loc tragedia, dar acesta spune că nimic din ceea ce Andrei a spus nu i-ar fi dat de înțeles că ar trece printr-o perioadă dificilă. Familia și prietenii victimei așteaptă așadar de la autoritățile germane un răspuns care să elucideze misterul morții sale.

Între timp, însă, familia lui Andrei trebuie să rezolve o altă problemă cu care se confruntă acum: aceea de a repatria trupul neînsuflețit al acestuia în țară pentru înmormântare. O problemă pe care poate fi rezolvată doar cu ajutorul oamenilor cu inimă mare dispuși să doneze cât pot pentru a permite familiei să acopere costurile mari pentru repatriere și înmormântare.

Cine dorește să ajute, scrie Știrile Pro TV, poate dona prin transfer bancar în următorul cont:

IBAN: RO81RZBR0000060021992036

Titular: Alexandru Drăghici