sâmbătă, 30 septembrie 2023
Informația fără granițe


Tânăr român în vârstă de 18 ani dispărut fără urmă în străinătate, apelul disperat al familiei

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Știri - marți, 2 martie 2021 Etichete: , , , , ,

Un tânăr român în vârstă de 18 ani a dispărut fără urmă în timp ce se deplasa spre Marea Britanie. Tulbure Sebastian Ionel a fost văzut pentru ultima dată la Calais, în nordul Franței, la tunelul feroviar care leagă vestul Franței cu sud-estul Angliei, pe sub Canalul Mânecii. „Este la prima lui ieșire din țară, suntem foarte îngrijorați”, ne-a transmis o rudă a băiatului.

Sebastian este originar din județul Bacău și a plecat cu un microbuz spre Anglia, unde are rude și unde spera să poată lucra într-o spălătorie auto. A ajuns sâmbătă, 27 februarie la Calais dar, din motive pe care nu le cunoaștem, i-a fost interzisă intrarea în Marea Britanie. Șoferul a trebuit să-și continue cursa, băiatul a rămas la Calais pentru a-l aștepta și a se întoarce înapoi în țară cu el. Duminică seara șoferul era din nou la Calais, l-a sunat pe Sebastian dar telefonul era închis și de tânăr nici urmă. L-a căutat, dar a fost de negăsit.

Rudele din România nu au nicio veste despre Sebastian și l-au dat dispărut la Poliția Română care au luat legătura cu colegii din Franța. Cine l-a văzut în ultimele zile și are informații despre Sebastian Ionel Tulbure este rugat să sune la numărul de telefon 0040/763016380 să trimită un mesaj WhatsApp

Tulbure Sebastian Ionel, 18 ani. Cine are informații este rugat să sune la nr. de telefon 0040/763016380

 

DISTRIBUIE