sâmbătă, 2 decembrie 2023
Informația fără granițe


Tânăr român întors din străinătate, mort împreună cu iubita în urma unui accident cu motocicleta

Scris de: Mihai Diaconu , înv Articole corelate Din România Știri - marți, 3 octombrie 2023 Etichete: , , , , , , , , , , , , ,

Doi părinți români plecați la muncă în străinătate trec printr-o suferință de neimaginat după ce fiul lor, în vârstă de 17 ani, precum și iubita acestuia, în vârstă de 16 ani, au murit în urma unui grav accident cu motocicleta petrecut în seara zilei de sâmbătă, 30 septembrie 2023, în localitatea Dumbrăveni din județul Suceava.

Băiatul se numea Mihai Denis Dragu și era originar din localitatea Cristești, scrie BotosaniNews.ro. Acesta urma să împlinească 18 ani la data de 2 octombrie.

„Noi eram în Franţa. L-am lăsat să vină aici, acasă, să-şi facă majoratul. Să dea de permis, pentru B. El îşi dorea motor. Nu a vrut altceva decât motor. Să fie şi el fericit. Să fie şi el bucuros că are motor. Să-şi plimbe iubita cu motorul”, au precizat părinții lui Mihai, pentru Observatornews.ro.

Accidentul a avut loc pe drumul european E58, iar din declarațiile Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava reiese că cei doi tineri au fost găsiți inconștienți la locul accidentului, Mihai pierzându-și viața la fața locului.

Iubita sa, în schimb, a stat în comă timp de două zile și medicii au făcut tot posibilul să salvez, dar a murit și ea în cursul zilei de astăzi, 3 octombrie 2023.

- Continuarea după publicitate -

Motocicleta o primise cadou chiar de la părinții săi, dar nu era înmatriculată încă și el nu avea permis pentru această categorie de vehicule.

Accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive, tânărul pierzând controlul motocicletei și ieșind de pe carosabil.

DISTRIBUIE