fbpx
luni, 15 august 2022
Informația fără granițe


Tânăr român mort în Germania la numai 21 de ani după ce o căprioară a intrat prin parbriz în mașina cu care călătorea

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - miercuri, 24 martie 2021 Etichete: , , , , , , , ,

Teribilul accident s-a petrecut în dimineața zilei de duminică, 14 martie 2021, pe autostrada federală 5, în dreptul localității Redefin din landul Mecklenburg-Pomerania Inferioară, în Germania. Potrivit publicației locale NDR.de, victima se afla pe scaunul pasagerului, într-un autoturism Ford, atunci când o căprioară, care a fost lovită de o altă mașină din trafic, a intrat prin parbriz și i-a provocat moartea.

Tânărul decedat se numea Andrei Andrișoaia și avea 21 de ani, conform celor relatate de Monitorul de Suceava. Andrei era originar din comuna Bogdănești, județul Suceava, și lasă în urma sa o întreagă familie îndurerată.

Andrei Andrișoaia, 21 de ani, mort în Germania în urma unui accident care pare ireal. Foto: Facebook

„Andrei, fratele meu iubit, ursulețul meu, așa cum te alintam eu… Nu-mi doresc decât ca totul sa fie un vis urât pentru că eu nu sunt pregătită pentru a-mi lua rămas bun… te iubesc nespus și am nevoie de tine… vei fi mereu în inima mea și fii sigur că nu te voi uita niciodată! Dumnezeu să te ierte, dragul meu!”, a scris sora tânărului decedat pe Facebook în urmă cu câteva zile.

Suferința este enormă și pentru părinții lui Andrei, despre care conaționalul nostru scria pe Facebook: „Eroii mei sunt și au fost părinții mei.”

- Continuarea articolului după publicitate -

Nu se cunosc încă motivele pentru care tânărul român de 21 de ani se afla în Germania, dacă era în tranzit sau locuia acolo. Cert este că în acea tragică dimineață de duminică se afla în cel mai nepotrivit loc. Polițiștii au relatat că o căprioară, care a fost lovită inițial de un alt autoturism, a ricoșat apoi în parbrizul autoturismului Ford cu care călătorea Andrei.

Mașina care a lovit inițial căprioara. Foto: ndr.de

Animalul a intrat prin parbriz și l-a lovit pe tânărul român, rănind și alți doi pasageri din mașină, scrie presa germană. Paramedicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a salva viața conaționalului nostru. Șoferul autoturismului se afla în stare de șoc.

Susține publicația noastră

Trimite acest articol și prietenilor tăi