fbpx
vineri, 7 octombrie 2022
Informația fără granițe


Tânăr român mort în Germania la numai 22 de ani în urma unui dramatic accident rutier

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - joi, 20 mai 2021 Etichete: , ,

Viața unui tânăr român a fost răpusă la numai 22 de ani în Germania ca urmare a unui grav accident rutier în urma căruia victima a suferit răni foarte grave.

Originar dintr-o comună limitrofă oraşului Bicaz din județul Neamț, conaționalul nostru a suferit un accident rutier pe drumul Landesstraße 317, pe raza localității Unterankenreute, din landul Baden-Württemberg, unde s-a izbit cu autoutilitara pe care o conducea de un copac, relatează Stiri-Neamt.ro.

Informația este confirmată și de o publicație germană dedicată pompierilor, FeuerwehrMagazin, care scrie că accidentul s-a produs în după-amiaza zilei de luni, 10 mai 2021, iar în urma impactului cu copacul, autovehiculul a fost cuprins de flăcări.

Imagine de la locul tragicului accident. Foto: feuerwehrmagazin.de

Pompierii interveniți la fața locului au dus astfel o luptă crâncenă cu focul pentru a-l stinge și pentru a-l salva pe tânărul de 22 de ani pe care l-au scos din mașină în viață, însă cu arsuri pe 60% din suprafața corpului.

Victima a fost transportată apoi la spital și în ciuda eforturilor depuse de medici pentru a-l salva, românul nostru a decedat din cauza rănilor grave suferite.

Susține publicația noastră

Trimite acest articol și prietenilor tăi