luni, 11 decembrie 2023
Informația fără granițe


Tânăr român mort în Germania la numai 25 de ani. „Nu sunt pe lumea asta cuvinte pentru a alina durerea părinților”

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Știri - marți, 22 iunie 2021 Etichete: , , , , , ,

Un tânăr originar din localitatea Drăgușeni, județul Botoșani, a murit înecat în Germania la numai 25 de ani. Trupul neînsuflețit al lui Bogdan Bostan urmează să fie repatriat, iar familia, care se află în imposibilitatea materială de a plăti costurile de transport și înmormântarea, face un apel la toți cei care pot ajuta cu o donație.

Anunțul unei prietene pe rețelele sociale:

- Continuarea după publicitate -

„Nu sunt pe lumea asta cuvinte pentru a alina durerea părinților lui Bogdan Bostan, a familiei, iubitei, prietenilor la plecarea lui atât de fulgerătoare la numai 25 de ani, în ape tulburi…  Peste povara asta grea, e pierderii, se adună și povara repatrierii din Germania. Deloc ieftină. Cel puțin 2.500-3.000 de Euro, din ce știu. Hai să punem mână de la mână, fiecare cât poate, să sprijinim familia (Ghiță Bostan) în aceste momente grele. Nu doar repatrierea costă, mai sunt și alte orânduieli de făcut, tot cu bani…

În sat, la magazinul Viorelei Mihalache (zona Mihădean), e o urnă de donații. Puneți/trimiteți acolo cât vă lasă inima, vă rog. Ban pe ban se adună și Bogdan își va putea dormi somnul în pământul pe care a crescut, aproape de părinții săi îndurerați… Cei care vor să doneze pot sa depună în contul RO14CECEC001946355629411 nume titular e Bianca Bostan. Dumnezeu să-l aibă în pază și condoleanțe familiei!”

- Continuarea după publicitate -

Pe Facebook, sute de români, prieteni, rude sau simple cunoștințe și-au exprimat regretele pentru moartea băiatului și au transmis condoleanțe familiei: „Drum lin către cer! Dumnezeu să te odihnească în pace! Nu te vom uita niciodată, prea repede ai plecat dintre noi.”