luni, 6 februarie 2023
Informația fără granițe


Tânăr român mort în străinătate pe șantierul unde lucra. „Un băiat minunat, plin de viață și muncitor”

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Din România Știri - luni, 5 decembrie 2022 Etichete: , , , , ,

Alexandru Adochiței, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Roma, județul Botoșani, a decedat vineri, 2 decembrie, în Belgia. Tânărul român lucra pe un șantier, iar viața i-a fost curmată în urma unui accident, relatează Botoșani News.

Tragedie imensă în familia tânărului nostru conațional care se logodise de curând. Alexandru lucra în construcții și a căzut de pe o schelă, de la 15 metri înălțime, după ce și-a pierdut echilibrul. A căzut pe spate, iar impactul cu solul i-a provocat leziuni incompatibile cu viața.

La locul accidentului s-a deplasat un echipaj medical care nu a putut decât să constate decesul tânărului muncitor.

Alexandru Adochiței se logodise recent, dar familia, din nefericire, este nevoită acum să se pregătească de înmormântare.

Alexandru Adochiței. Sursa foto: pagina Facebook

Zeci de mesaje de condoleanțe sunt pe paginile de Facebook ale părinților săi:

„Dumnezeu să-l așeze printre îngeri! Multă putere familiei să treacă peste această durere.”

„Dumnezeu să te ierte, prieten și coleg. Dumnezeu a vrut să aibă un înger în împărăția lui mai devreme… Un băiat minunat, energic plin de viață și muncitor.”

„Ne este greu să găsim cuvintele potrivite acum când am aflat că fiinţa atât de dragă a plecat pentru totdeauna. O lumânare aprinsă şi gândurile noastre sunt alături de voi. Vei fi în sufletele noastre pentru totdeauna, vărul meu Alexandru! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

„Rugăciunile și amintirile plăcute sunt ceea ce avem pentru a comemora viața celui care a plecat dintre noi. Fie că dragostea familiei și a prietenilor să reprezintă sprijinul de care aveți nevoie în aceste zile de mare durere sufletească. Cele mai sincere condoleanțe!”, sunt doar câteva din mesajele postate pe rețelele de socializare.