fbpx
sâmbătă, 15 mai 2021
Informația fără granițe


Tânăr român plecat la muncă în Germania, dat dispărut de mama lui în România. Nu a mai dat niciun semn din august 2018

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Din România Știri - vineri, 15 noiembrie 2019 Etichete: , , , , , ,

Tudor Ciprian Cosmin are 26 de ani, este originar din comuna Tufeni, județul Olt și în urmă cu un an și jumătate a decis să plece la muncă în Germania, dar din luna august a anului trecut nu a mai dat niciun semn de viață familiei sale. Mama sa a mers la poliție joi, 14 noiembrie 2019, pentru a anunța dispariția lui.

„La data de 14 noiembrie a.c., în jurul orelor 12:00, o femeie de 48 de ani din comuna Tufeni, județul Olt, a sesizat că în luna aprilie 2018, fiul său, TUDOR CIPRIAN COSMIN, de 26 de ani, a plecat voluntar de acasă. Acesta a contactat-o telefonic pe mama sa în luna august 2018, căreia i-a spus că intenționează să revină la domiciliu și că se află la muncă în Germania, dată de la care membrii familiei nu au mai putut lua legătura cu acesta”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

- Continuarea articolului după publicitate -
Tudor Ciprian Cosmin, 26 de ani

Tânărul nostru conațional are 1,80m înălțime, constituție atletică, greutate 70 de kg, părul șaten, ochii albaștri, iar ca semne particulare are o aluniță pe obrazul drept și o operație de femur la piciorul drept.

Persoanele care l-au văzut sau au informații despre unde s-ar afla Tudor Ciprian Cosmin sunt rugate să contacteze IPJ Olt la numărul de telefon 0040 249 406 500.

- Mai multe articole după publicitate -

Trimite acest articol și prietenilor tăi

Trimite acest articol și prietenilor tăi