luni, 25 septembrie 2023
Informația fără granițe


Tânăr român plecat la muncă în Germania, dat dispărut de mama lui în România. Nu a mai dat niciun semn din august 2018

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Din România Știri - vineri, 15 noiembrie 2019 Etichete: , , , , , ,

Tudor Ciprian Cosmin are 26 de ani, este originar din comuna Tufeni, județul Olt și în urmă cu un an și jumătate a decis să plece la muncă în Germania, dar din luna august a anului trecut nu a mai dat niciun semn de viață familiei sale. Mama sa a mers la poliție joi, 14 noiembrie 2019, pentru a anunța dispariția lui.

„La data de 14 noiembrie a.c., în jurul orelor 12:00, o femeie de 48 de ani din comuna Tufeni, județul Olt, a sesizat că în luna aprilie 2018, fiul său, TUDOR CIPRIAN COSMIN, de 26 de ani, a plecat voluntar de acasă. Acesta a contactat-o telefonic pe mama sa în luna august 2018, căreia i-a spus că intenționează să revină la domiciliu și că se află la muncă în Germania, dată de la care membrii familiei nu au mai putut lua legătura cu acesta”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Tudor Ciprian Cosmin, 26 de ani

Tânărul nostru conațional are 1,80m înălțime, constituție atletică, greutate 70 de kg, părul șaten, ochii albaștri, iar ca semne particulare are o aluniță pe obrazul drept și o operație de femur la piciorul drept.

Persoanele care l-au văzut sau au informații despre unde s-ar afla Tudor Ciprian Cosmin sunt rugate să contacteze IPJ Olt la numărul de telefon 0040 249 406 500.

DISTRIBUIE