vineri, 8 decembrie 2023
Informația fără granițe


Tânăr român reținut de polițiști în Spania, conducea fără permis, asigurare sau ITP și cu trei miei vii în portbagaj

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - marți, 3 martie 2020 Etichete: , , ,

Poliția Națională din Valencia, Spania, a reținut marți, 3 martie 2020, un tânăr român de 26 de ani care conducea în mod haotic un autoturism pe Calle Pintor Benedito din localitate și care nu deținea permis de conducere sau alte documente obligatorii la mașină. În schimb, bărbatul avea trei miei vii în portbagaj, scrie ziarul spaniol El Periòdic.

Potrivit sursei citate, evenimentele s-au produs în jurul orei 1:00 din această noapte când atenția unei patrule de poliție a fost atrasă de un autoturism care se deplasa pe strada menționată mai sus schimbând benzile des și fără să semnalizeze. După ce l-au tras pe dreapta, polițiștii au constatat cu stupoare că șoferul nu deținea permis de conducere și nici asigurare auto obligatorie sau dovada Inspecției Tehnice Periodice.

- Continuarea după publicitate -

Mai mult, în portbagajul tânărului român au găsit trei miei vii care aveau picioarele legate și a căror proveniență acesta a refuzat să o declare. În dreapta șoferului se afla de asemenea un alt bărbat care a declarat că nu are documentele de identitate asupra sa.

Cei doi au fost reținuți și conduși la unitatea de poliție pentru ulterioare verificări, în timp ce mieii au fost transferați într-un centru pentru animale din Valencia, în așteptarea identificării povenienței.