joi, 30 mai 2024
Informația fără granițe


Tânăr român, ucis în Spania de un băiat de 16 ani care a fugit de la locul faptei

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora În evidență Prima pagină Știri - vineri, 3 mai 2024

În seara zilei de joi, 2 mai, în Azuqueca de Henares, provincia Guadalajara din Spania, un incident șocant a avut loc pe strada San Antonio, în apropierea gării locale.

Un tânăr de 16 ani a fost arestat pentru că a înjunghiat mortal un băiat român în vârstă de 19 ani, în urma unei altercații violente, menționează publicația El Norte de Castilla.

Conflictul între tânărul spaniol și conaționalul nostru a izbucnit în timp ce aceștia se aflau în compania altor tineri.

Disputa a escaladat rapid, rezultând în atacul fatal, băiatul român fiind înjunghiat în torace și abdomen.

Eforturile de salvare au fost imediate, o unitate mobilă de terapie intensivă intervenind la fața locului pentru a transporta victima la Spitalul Universitar din Guadalajara.

Din păcate, tânărul a decedat la scurt timp după sosirea la spital, rănile suferite fiind prea grave.

Agresorul a fugit de la locul faptei, dar a fost capturat de autorități câteva ore mai târziu. La momentul arestării, acesta avea asupra sa arma folosită în atac. În cursul zilei de vineri, minorul a fost prezentat în fața instanței, fiind acuzat de omor.

Autoritățile locale, inclusiv Garda Civilă și Poliția Locală din Azuqueca de Henares, continuă investigațiile pentru a determina circumstanțele exacte ale tragediei.