duminică, 29 ianuarie 2023
Informația fără granițe


Tânăr tată român din Italia își pierde viața la numai 25 de ani în urma unui tragic accident rutier

Scris de: Pandelea Dănuț Constantin , înv Din diaspora Fără categorie Știri - vineri, 19 februarie 2021 Etichete: , , , , , ,

Un tânăr tată român și-a pierdut viața în noaptea de miercuri spre joi, 18 februarie a.c., în urma unui tragic accident produs în provincia italiană Frosinone din Lazio. În timp ce se întorcea acasă, conaționalul nostru a pierdut controlul mașinii pe care o conducea și s-a lovit de un copac, decesul survenind pe loc în urma impactului violent.

După cum relatează Ciociaria Oggi, ar fi al patrulea accident grav care s-a produs în ultimele zile în zonă, ultimul eveniment tragic avându-l ca victimă pe tânărul român de 25 de ani, Nistor Ionuț, rezident de mult timp în zona Fiura din Alatri, provincia Frosinone.

Ionuț Nistor, 25 de ani, decedat într-un accident rutier în Italia. Foto: Facebook

Din primele rezultate ale anchetei reiese că bărbatul se întorcea acasă la volanul autoturismului său marca BMW când, la ieșirea din tunelul din Laguccio, a pierdut controlul volanului, s-a lovit de un parapet, iar apoi s-a oprit cu mașina într-un copac din afara carosabilului.

Tragedia a fost descoperită abia în cursul dimineții de un alt participant la trafic care, trecând prin zonă, a văzut mașina accidentată pe câmp și a alertat autoritățile. La fața locului a sosit personalul medical cu ambulanța, pompierii și carabinierii din cadrul secției Alatri, dar nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața tânărului tată român.

Trupul neînsuflețit al lui Ionuț Nistor a fost preluat de către firma de pompe funebre „San Francesco” și transportat la camera mortuară din cadrul spitalului „Fabrizio Spaziani” din Frosinone, fiind pus astfel la dispoziția autorității judiciare pentru ulterioare investigații.

În urma tânărului român de 25 de ani rămâne o fetiță de circa 2 anișori care va fi nevoită să crească de acum fără tată.