duminică, 5 februarie 2023
Informația fără granițe


Tânără de origine română adoptată de mică în străinătate își caută mama și surorile. „Ar fi un vis frumos!”

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Din România Știri - sâmbătă, 24 aprilie 2021 Etichete: , , , , , , , ,

O tânără de 31 de ani, născută în România și adoptată de mică în străinătate, își caută mama biologică și surorile făcând un apel la românii de pretutindeni pentru a ajuta-o să le găsească.

Mesajul femeii a fost publicat de pagina Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României” care de ani de zile ajută copii adoptați în străinătate din România să se reunească cu familiile lor.

„Salutari din IRLANDA! Numele meu a fost STAN LAURA. M-am născut în 27 Octombrie 1989 în PLOIEȘTI, județul PRAHOVA. Am fost adoptată de o familie minunată și iubitoare din IRLANDA . Sunt în căutarea mamei mele biologice care se numește DOINA STAN și al surorilor mele CLAUDIA și LAVINIA STAN”, a spus tânăra de origine română.

Laura Stan, imagini de când era doar o copilă și imagini din prezent. Foto: The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României

Din informațiile pe care Laura le are, mama ei era domiciliată într-un sat din același județ, dar despre surorile sale nu are mai multe detalii.

„Mama locuia în comuna DRĂGĂNEȘTI, satul CIUPELNIȚE, județul PRAHOVA”, a mai spus ea.

Visul cel mai de preț al Laurei acum este să-și cunoască părinții biologici și surorile, iar pentru asta cere ajutorul tuturor românilor care ar putea să-i ofere informații pentru a-i găsi sau măcar să transmită mesajul mai departe.

„Mi-ar plăcea enorm de mult să îmi găsesc părinții și să știu dacă mai am frați. Cunoașterea poveștii familiei mele biologice ar fi un vis frumos! Vă mulțumesc foarte mult pentru orice ajutor în care sper cu toată inima! Rog foarte mult DISTRIBUIREA anunțului meu!!”, a adăugat Laura în mesajul ei.