luni, 6 februarie 2023
Informația fără granițe


O româncă adoptată de mică în străinătate își caută părinții biologici: „Se numesc Nicoleta și Vasile”

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Din România Știri - vineri, 9 decembrie 2022 Etichete: , , , , , , , , ,

O tânără în vârstă de 23 de ani, născută la București și adoptată în Statele Unite ale Americii la numai un anișor, dorește să-și cunoască mama și celelalte rude din România. În acest sens, a făcut un anunț pe pagina The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României și apelează la ajutorul oamenilor care ar putea deține informații despre familia sa biologică. „Sunt interesată să revin în România după toți acești ani, vreau să îi cunosc pe toți cei cu care împart același sânge”, a transmis tânăra.

Înainte de a fi adoptată se numea Luca Cristiana Florina și s-a născut la data de 1 septembrie 1999, la un spital din sectorul 2 al capitalei. A avut o viață frumoasă, iar familia adoptivă o ajută în acest demers, de a-și regăsi părinții care i-au dat viață.

Mama tinerei se numea Nicoleta Luca, iar tatăl Vasile Luca. Locuiau în comuna Crângurile de Jos, județul Dâmbovița. „Sunt interesată să revin în România după toți acești ani, vreau să îi cunosc pe toți cei cu care împart același sânge. Pentru asta am nevoie de distribuirea voastră, așa cum faceți mereu. Simt că azi va fi ziua mea norocoasă. Vă mulțumesc!”, a mai adăugat Cristiana în anunțul său.

Redăm mai jos textul integral prin care tânăra solicită ajutor:

„Salutări din SUA!
Numele meu înainte de adopție a fost LUCA CRISTIANA FLORINA. M-am născut pe 1 septembrie 1999 la un spital din BUCUREȘTI, SECTORUL 2. Am fost adoptată în State încă de când aveam un an și am avut parte de o familie frumoasă care mă sprijină în acest demers al meu de a găsi familia biologică din România. Așadar caut pe cei care m-au născut: LUCA VASILE și LUCA NICOLETA. Știu că locuiau în CRINGURILE DE JOS, DÂMBOVIȚA. Sunt interesată să revin în România după toți acești ani, vreau să îi cunosc pe toți cei cu care împart același sânge. Pentru asta am nevoie de DISTRIBUIREA voastră, așa cum faceți mereu. Simt că azi va fi ziua mea norocoasă. Vă mulțumesc!”